spot_img

“Πλημμύρα” υποστήριξης για Russell μετά την ατυχία του στην Imola

Ο George Russell της Williams υποστηρίχτηκε ένθερμα από συναθλητές του στην F1 αλλά και πολλούς λάτρεις του σπορ, ύστερα από την εγκατάλειψή του στο GP Εμίλια-Ρομάνια.

Μετά από ένα αχαρακτήριστο οδηγικό λάθος για οποιονδήποτε οδηγό της F1, πόσο μάλλον για τον πολλά υποσχόμενο Βρετανό, ο Russell έχασε τον έλεγχο υπό καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας και έπεσε στον τοίχο. Σε εκείνο το σημείο βρισκόταν μέσα στη 10άδα και διεκδικούσε με πολλές αξιώσεις τους πρώτους του βαθμούς στην F1.

Μετά το πέρας και του 34ου αγώνα της καριέρας του, ο Russell δεν έχει ακόμη βαθμολογηθεί και χαρακτήρισε το λάθος του στην Imola ως “το μεγαλύτερο που έκανε ποτέ”.

Ήταν ένα τόσο ερασιτεχνικό λάθος. Σχεδόν δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είχε συμβεί. Είχα εκνευριστεί και ταυτόχρονα απογοητευτεί τόσο πολύ. Έχω βιώσει και στο παρελθόν τέτοιες δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα είναι διαφορετικά γιατί το λάθος που έκανα ήταν τελείως παιδιάστικο. Είναι ίσως το μεγαλύτερο της καριέρας μου και τώρα με πονάει περισσότερο. Αν ήταν να μου συμβεί στις πιο μικρές κατηγορίες και να χάσω, ας πούμε, μια νίκη, ήξερα ότι θα επανέλθω στον επόμενο αγώνα και θα έχω ξανά την ίδια ευκαιρία.
Η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά και τα θετικά που μπορούμε να πάρουμε είναι πάρα πολλά. Δεν αφήσαμε τίποτα ανεκμετάλλευτο. Δυστυχώς, αυτό μας οδήγησε εκεί που βρισκόμασταν και εν τέλει εκεί που καταλήξαμε.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 2 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Βρετανός δήλωσε στα social media ότι θα επιστρέψει δυνατότερος, με τους Lewis Hamilton και Romain Grosjean να μην παραλείπουν να εκφράσουν ανοικτά την υποστήριξή τους προς το πρόσωπο του νεαρού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’ll never forget this day, this mistake. I’ll learn from it, be stronger for it. I’m so sorry, to the whole team. No excuses.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Russell (@georgerussell63) στις

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles