spot_img

Hamilton: «Έχασα 3 κιλά, χάλασε το σύστημα ενυδάτωσης»

Ο Lewis Hamilton ήταν χαρούμενος με τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο GP Γαλλίας, ένας αγώνας που ήταν ακόμα πιο δύσκολος από όσο περίμενε.

Η Mercedes πέτυχε το καλύτερο φετινό της αποτέλεσμα στο GP Γαλλίας, έχοντας διπλή παρουσία στο podium. Ο Lewis Hamilton κατάφερε να ανέβει μέχρι τη 2η θέση και γίνεται ο πρώτος οδηγός εκτός Ferrari και Red Bull Racing που τερματίζει πάνω από την 3η θέση το 2022. Ο αγώνας για τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή φαινόταν να είναι αρκετά «ήσυχος», όμως ο ίδιος είχε μία παραπάνω δυσκολία. Πιο συγκεκριμένα, δεν ανεφοδιαζόταν κατάλληλα με το υγρό που πίνουν οι οδηγοί της Formula 1 στη διάρκεια των αγώνων, κάτι που παραδέχτηκε άμεσα μετά τη λήξη του GP Γαλλίας.

Ο Lewis Hamilton, αφού ευχαρίστησε τους θεατές που βρίσκονταν στις κερκίδες του Circuit Paul Ricard για την υποστήριξή τους, αξιολόγησε τη 2η θέση που κατέλαβε στον αγώνα.

«Είχαμε καταπληκτικό καιρό, στην πραγματικότητα ήταν ένας απαιτητικός αγώνας, καθώς το δοχείο του ποτού μου δε δούλευε. Ήταν καταπληκτικό αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε πως ήμασταν τόσο μακριά από αυτούς (Red Bull Racing, Ferrari) όλο το τριήμερο. Η αξιοπιστία είναι ένας παράγοντας στον οποίο η ομάδα μου έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, συνεπώς δίνω θερμά συγχαρητήρια στα άτομα πίσω στα εργοστάσια, αλλά και σε όσους βρίσκονται εδώ (στην πίστα). Χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να έχουμε άλλον ένα τερματισμό στο podium και ο George έκανε εξίσου απίστευτη δουλειά σήμερα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξήγησε περαιτέρω τη σωματική καταπόνηση που βίωσε στο cockpit της W13, λόγω της αυξημένης ζέστης στο GP Γαλλίας.

«Δεν κοίταξα το βάρος μου τώρα, όμως φαντάζομαι πως πιθανότατα έχω χάσει γύρω στα 3 κιλά, όντως είναι αρκετό. Ανυπομονώ να καταναλώσω το υπόλοιπο του ποτού μου».

Έπειτα, ο Hamilton έκανε μία πρόχειρη εκτίμηση για τη δυναμική της Mercedes στον ερχόμενο αγώνα, το GP Ουγγαρίας.

«Αγαπώ τη Βουδαπέστη (τοποθεσία GP Ουγγαρίας), είναι πολύ ωραίο να βλέπω το κοινό εκεί πέρα. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε τις Ferrari και Red Bull, έχουν ακόμα πλεονέκτημα. Ελπίζω πως θα φέρουμε κάποιες αναβαθμίσεις σε αυτή την πίστα και θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά τους. Όπως είδατε, στους αγώνες μπορούμε να τους πλησιάσουμε ως ένα σημείο, συνεπώς θέλω να πιστεύω πως θα είναι περισσότερο σε αυτό τον αγώνα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton μετρά 4 συνεχόμενες παρουσίες στο podium αυτή στιγμή στη φετινή σεζόν της Formula 1, με το Max Verstappen να είναι ο μόνος που έχει πετύχει μεγαλύτερο αντίστοιχο σερί με 6 (GP Εμίλια-Ρομάνια με GP Καναδά).

Δείτε το GP Βελγίου για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles