spot_img

Hamilton: «Η ατυχία θα τελειώσει κάποια στιγμή»

Ο Lewis Hamilton αισθάνθηκε άτυχος για μία ακόμα διαδικασία κατατακτηρίων, καθώς η κόκκινη σημαία στο φινάλε του Q3 τον άφησε στην 8η θέση.

Η Mercedes και ο Lewis Hamilton ήλπιζαν σε ένα καλό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες του GP Μονακό, παρόλο που αρχικά δεν υπήρχε ιδιαίτερη αισιοδοξία για το τριήμερο στις τάξεις της γερμανικής ομάδας. Την πρώτη ημέρα ελεύθερων δοκίμων, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανέφερε συχνά στην ενδοεπικοινωνία πώς υπέφερε από τις αναπηδήσεις στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου.

Ο Lewis Hamilton βρισκόταν στην 6η θέση μετά τις πρώτες προσπάθειες του Q3. Ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τον τελευταίο του γρήγορο, λόγω της εμφάνισής της κόκκινης σημαίας στο τελευταίο λεπτό της περιόδου. Από τη στιγμή που άλλοι οδηγοί ήταν πιο τυχεροί και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους έγκαιρα, ο Βρετανός έπεσε στην 8η θέση στην κατάταξη των χρόνων. 

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος των κατατακτηρίων, ο Lewis Hamilton αναφέρθηκε στην κακοτυχία του:

«Θα ήταν ωραίο να έχουμε την τύχη με το μέρος μας έστω μία φορά. Είμαι άτυχος όλη τη χρονιά, είναι βέβαιο πως αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ισπανίας.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής γνώριζε πως ήταν δύσκολο να έχει καλό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες του GP Μονακό, με βάση το ρυθμό που είχε στο 3ο sector στην πίστα της Βαρκελώνης την προηγούμενη εβδομάδα:

«Μέχρι ένα σημείο το περίμενα, δεν ήμασταν πολύ καλοί στις χαμηλές ταχύτητες ούτως ή άλλως στον τελευταίο αγώνα (GP Ισπανίας). Για την ακρίβεια, στον αγώνα ήμασταν εντάξει, όμως όχι στον ένα γύρο, επομένως πίστευα πως θα ήταν δύσκολα εδώ (Μονακό). Πιστεύω πως ήταν χειρότερα από ότι περιμέναμε λόγω των αναπηδήσεων. Υπάρχουν παντού και το οδόστρωμα δεν είναι ομαλό σε όλη τη διαδρομή, σε όλες τις στροφές, για αυτό το λόγο αντιμετωπίσαμε δυσκολίες».

Photo: Mercedes-AMG

Αναφορικά με τον αγώνα στο πριγκιπάτο του Μονακό, ο Lewis Hamilton επιθυμεί την ύπαρξη ανατροπών:

«Ελπίζω πως ο καιρός θα είναι απρόβλεπτος και θα δημιουργήσει ευκαιρίες. Ίσως έτσι οι οδηγοί ακολουθήσουν διαφορετικές στρατηγικές».

Ο Lewis Hamilton εκκινεί το GP Μονακό από την 8η θέση και γνωρίζει πως είναι δύσκολο ακόμα και το ενδεχόμενο να κερδίσει κάποιες θέσεις, λόγω της ιδιαιτερότητας της πίστας.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles