spot_img

Hamilton: «Ήμασταν τόσο κοντά, κάποια στιγμή θα έρθει η νίκη»

Ο Lewis Hamilton είχε μία μικρή απογοήτευση που έχασε στο τέλος τη νίκη στο GP ΗΠΑ, όμως διέκρινε βελτίωση στην απόδοση της Mercedes-AMG.

Το GP ΗΠΑ ήταν ο αγώνας που η Mercedes-AMG έφτασε πιο κοντά από ποτέ στη νίκη τη σεζόν του 2022 στη Formula 1, όμως στο τέλος ο Lewis Hamilton τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από το Max Verstappen με Red Bull Racing. Ο Βρετανός δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή και αγνοεί ακόμα τη νίκη στη φετινή χρονιά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Formula 1.

Μετά το τέλος του GP ΗΠΑ, ο Lewis Hamilton, αφού ευχαρίστησε τους θεατές για την προσέλευσή τους στην πίστα, περιέγραψε τον αγώνα του.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήρθαμε εδώ (GP ΗΠΑ) με αναβαθμίσεις, κλείσαμε λίγο τη διαφορά, ήμασταν τόσο κοντά (στη νίκη). Έκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω μπροστά, όμως ήταν πολύ γρήγοροι σήμερα. Είχαμε, όμως, τέλεια στρατηγική, η Red Bull έκανε καταπληκτικό αγώνα, δίνω και πάλι συλλυπητήρια στην ομάδα».

Aκούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν παρέλειψε να αναφέρει τη σωματική καταπόνηση που είχε ο ίδιος, αλλά και οι συνάδελφοί του, από το GP ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, ανέδειξε τη βελτίωση της Mercedes-AMG σε αυτόν τον αγώνα κι έδωσε το σύνθημα για το φινάλε της σεζόν.

«Είμαι “διαλυμένος”, το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό σήμερα, ένιωσα πολύ ωραία που ήμουν στην πρωτοπορία του αγώνα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δουλεύουμε πολύ σκληρά με την ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς και ήλπιζα πως θα καταφέρουμε σήμερα. Δεν πειράζει, όμως, κρατάμε την εμφάνιση, συνεχίζουμε να προσπαθούμε και θα δώσουμε τα πάντα στους επόμενους τρεις αγώνες. Θα έρθει η νίκη για εμάς κάποια στιγμή».

Ο Lewis Hamilton έφτασε τα 189 podium στην καριέρα του στη Formula 1 και τα 7 τη φετινή χρονιά, όμως ακόμη δεν έχει νίκη. Πρόκειται για τη μοναδική σεζόν που δεν έχει δει ακόμα πρώτος την καρό σημαία σε κάποιον αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles