spot_img

Hamilton: «Μπορούμε να πετύχουμε νίκη φέτος»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η Mercedes AMG στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος θα έχει βελτιωθεί σημαντικά ώστε να διεκδικήσει νίκες.  

Το γερμανικό εργοστάσιο προς το τέλος του πρώτου μισού της σεζόν άρχισε να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα που την ταλαιπώρησαν στην αρχή της χρονιάς. Η απόδοση της W13 E Performance άρχισε να είναι πιο συστηματική εντός πίστας και να καλύπτει την διαφορά της από τις F1-75 και RB18 των Scuderia Ferrari και Red Bull Racing. 

Ο Βρετανός έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο σερί στους τελευταίους πέντε αγώνες. Στο ερώτημα όλων, εάν θα καταφέρει δηλαδή να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, πιστεύει πως βάση της απόδοσης του είναι ένα πιθανό σενάριο.  

«Ελπίζω να πετύχουμε μια νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει η προοπτική να κερδίσουμε. Ο George σημείωσε pole position στον τελευταίο αγώνα και θεωρώ πως αν είχα καταφέρει να ήμουν και εγώ πίσω του στο grid θα μπορούσαμε να δουλέψουμε καλύτερα ως ομάδα. Ένας από τους δυο μας θα μπορούσε να βοηθήσει καλύτερα τον άλλο στο κομμάτι της στρατηγικής». 

Ακούστε την εκπομπή για την F1 πριν το GP Βελγίου! 

 Το αγωνιστικό τριήμερο ξεκίνησε με τον George Russell να σημειώνει την πρώτη pole position της καριέρας του στην Formula 1. Η δυναμική της Ferrari ήταν πολύ μακριά από την εικόνα της στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής και τα δυο “Ασημένια Βέλη” πέρασαν χωρίς δισταγμό στην αντεπίθεση. Ο Hamilton πιστεύει πως πρέπει να ακολουθήσουν την ίδια ανοδική πορεία μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.   

«Αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό αγώνα και στο δεύτερο μισό της σεζόν, τότε σίγουρα θα μπορέσουμε να παλέψουμε στην κορυφή. Ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν σε θέση να μονομαχήσουμε με την Ferrari. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό αν και πιστεύω πως η Red Bull είναι ακόμα πολύ μπροστά». 

Τέλος, 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναγνώρισε πως δύσκολα θα μπορέσουν να φτάσουν το αγωνιστικό πακέτο της Red Bull, αλλά παραμένει αισιόδοξος.  

«Ο Max ξεκίνησε εντέκατος, είχε σπινιάρισμα και το ότι τερμάτισε δέκα δευτερόλεπτα πιο μπροστά από όλους λέει πολλά για το μονοθέσιο τους. Και εμείς όμως έχουμε βελτιωθεί αρκετά και έχουμε προχωρήσει μπροστά. Η συστηματική απόδοση μας και τα σερί διπλά βάθρα μας δίνουν ελπίδες και κίνητρο να πιέσουμε στην συνέχεια».     

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles