spot_img

Hamilton: «Ο Russell κέρδισε με την αξία του τη θέση στη Mercedes»

Ο Lewis Hamilton μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον George Russell και τόνισε πως ο συμπατριώτης του θα είναι “με το σπαθί του” στη Mercedes το 2022.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής καλωσόρισε το νέο του teammate στη Mercedes (από το 2022), George Russell, λέγοντας πως οι επιδόσεις του νεαρού συμπατριώτη του ήταν αρκετές για να του δώσουν θέση οδηγού στη γερμανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Rally Ακρόπολις – Η εκτεταμένη τηλεοπτική του κάλυψη

Ο George Russell συνάντησε για πρώτη φορά τον Hamilton όσο αγωνιζόταν στα καρτ σε μικρή ηλικία ενώ ήταν ήδη οδηγός της McLaren στη Formula 1. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έγραψε στα social media για τη συνάντηση αυτή:

Θυμάμαι όταν τον συνάντησα [Russell], ήταν μικρός και ονειρευόταν να γίνει μία μέρα οδηγός της Formula 1. Εγώ μόλις είχα εκπληρώσει αυτό το όνειρο, επομένως ξέρω πόσο σημαντική ήταν για τον ίδιο εκείνη η μέρα. Είναι ένα παράδειγμα προς όλα τα παιδιά ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όταν τα κυνηγήσεις με όλες σου τις δυνάμεις. Μέσω της σκληρής δουλειάς έχει κερδίσει δικαιωματικά τη θέση του στην ομάδα μας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

Η μετακίνηση του Russell στη Mercedes αφήνει μία κενή θέση στη Williams για το 2022. Τα πιθανά ονόματα που έχουν ακουστεί για τη βρετανική ομάδα είναι ο πρωταθλητής της Formula E, Nyck de Vries, που συνδέεται με τη Mercedes, αλλά και ο πρώην οδηγός της Red Bull, Alexander Albon. Ο επικεφαλής της Williams, Jost Capito, μίλησε για την αντικατάσταση του Russell:

Ασφαλώς και γνωρίζαμε για τη μετακίνηση του Russell στη Mercedes, επομένως έχουμε ορισμένες καλές επιλογές για τον οδηγό που θα τον αντικαταστήσει. Εστιάζουμε, πλέον, στο να διαμορφώσουμε το δίδυμο των οδηγών μας για το μέλλον έτσι ώστε να μας βοηθήσει να κάνουμε το επόμενο βήμα στη φανταστική πορεία μας ως ομάδα, με τις ανακοινώσεις να έρχονται σχετικά σύντομα.

Στη συνέχεια, ο Capito ευχαρίστησε τον Russell για την προσφορά του στη Williams:

Τα τελευταία 3 χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλο το προσωπικό της ομάδας το πόσο ταλαντούχος, αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος είναι ο George [Russell] μέσα από τη συνεισφορά του στη Williams τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να πετύχει στη Formula 1. Είμαστε, λοιπόν, πολλοί χαρούμενοι για τον ίδιο, τόσο σαν ομάδα αλλά και προσωπικά, που επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειές του με τη θέση που θα έχει στη Mercedes. Θα βλέπουμε με περηφάνια και μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία που θα έχει, γνωρίζοντας το ρόλο που έχει παίξει η Williams στην εξέλιξη των ικανοτήτων του.

Ο George Russell έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τα δύο χρόνια που βρίσκεται στη Formula 1 και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι θα γίνει στο μέλλον παγκόσμιος πρωταθλητής. Η μετακίνησή του στη Mercedes ίσως του δώσει την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά αξίζει, καθώς η παρουσία του στη Williams συνδυάστηκε με μία δύσκολη περίοδο για την ιστορική ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles