spot_img

Hamilton: «Περήφανος με την απόδοση μου, άξιζε τη pole o Valtteri»

Ο Lewis Hamilton ήταν ευχαριστημένος μετά τις κατατακτήριες δοκιμές για το GP της Κίνας, σε ένα μέχρι στιγμής τριήμερο που δυσκολεύτηκε αρκετά.

Ο Βρετανός έκλεισε τη πρώτη σειρά της εκκίνησης για τη Mercedes, δίνοντας μεγάλη μάχη με τον teammate του, όμως στο τέλος έμεινε στη 2η θέση για 0.023s. O Hamilton μέχρι και τις κατατακτήριες δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τον Valtteri Bottas, όμως από το Q2 βρήκε ρυθμό και παραλίγο να κλέψει τη παράσταση στον 1000ο αγώνα της F1.

Δυσκολευόμουν με το μονοθέσιο από τη Παρασκευή και σήμερα μέχρι το Q2, αλλά έκανα ορισμένες αλλαγές στο τιμόνι και στις γραμμές που ακολούθησα στη πίστα ώστε να μαζέψω τη διαφορά. Ειλικρινά είμαι πολύ περήφανος με την απόδοση μου, αν αναλογιστούμε το πόσο πίσω ήμουν πιο πριν. Ο Valtteri ήταν ταχύτερος όλο το τριήμερο και άξιζε τη pole position.

Στη συνέχεια, έδωσε έμφαση στα σημεία όπου ο ίδιος ήθελε να βελτιωθεί και να μαζέψει τη διαφορά, την οποία και παραλίγο να ανατρέψει.

Ο Valtteri ήταν πολύ γρήγορος κυρίως στο πρώτο κομμάτι, οπότε προσπάθησα να πειραματιστώ καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Νομίζω πως στο τέλος είχα το ταχύτερος πρώτο κομμάτι, όμως ήταν λίγο αργά. Αλλά και πάλι, είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Δεν είχε να κάνει με τις θερμοκρασίες αλλά με το να βρεις την ισορροπία και τη κατάλληλη ροή στη πίστα, μεγιστοποιώντας τη πρόσφυση τη σωστή στιγμή. Όπως ξαναείπα, δυσκολεύτηκα με το μονοθέσιο, πάλευα με αυτό. Είναι ένα σπουδαίο μονοθέσιο, όμως οι πρώτοι αγώνες είναι πάντα περίεργοι μέχρι να μπεις για τα καλά στη σεζόν όπου θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles