spot_img

Hamilton: Πήραμε ένα απίστευτο αποτέλεσμα σήμερα»

Ο Lewis Hamilton συνεχάρη την ομάδα και τον teammate του George Russell για το εκπληκτικό 1-2 στο βάθρο του Grand Prix Βραζιλίας και παρόλο που δεν πέτυχε ο ίδιος την νίκη έμεινε τρομερά ικανοποιημένος με την απόδοσή τους.

Δυναμική η παρουσία της Mercedes-AMG αυτό το αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα του Sao Paolo, όπου κλείδωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο Hamilton έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στον αγώνα από τη 2η θέση του grid, αλλά λίγους γύρους αργότερα το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα μετά τη σύγκρουση των Kevin Magnussen και Daniel Riccardo. Στην επανεκκίνηση του αγώνα στον 7ο γύρο όμως η επαφή του με τον Max Verstappen παραλίγο να του κοστίσει τον αγώνα. Ευτυχώς δεν είχε ζημιά στο μονοθέσιο του και συνέχισε να παλεύει για το βάθρο.

Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αν και δεν κατάφερε να σημειώσει μια ακόμα νίκη στο Grand Prix Βραζιλίας, δήλωσε άκρως χαρούμενος για την ομάδα και τον teammate του που σημείωσε την παρθενική του νίκη στην Formula 1. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί υπαινικτικά στο περιστατικό με τον Ολλανδό Πρωταθλητή.

«Αρχικά πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο George. Έκανε εκπληκτικό αγώνα σήμερα όπως και εχθές πραγματικά το αξίζει. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα και για όλα τα άτομα πίσω στο εργοστάσιο. Φέραμε ένα απίστευτο αποτέλεσμα σήμερα, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την χρονιά για να πετύχουμε αυτό το 1-2 και την νίκη. Όλοι το αξίζουν και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ. Σχετικά με τον Max… ε εντάξει πλέον όλοι ξέρουν πως είναι».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα ο Hamilton δέχθηκε τη μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να απονεμηθεί σε κάτοικο εκτός Βραζιλίας και είναι πλέον επίσημα επίτιμος πολίτης της. Οι χιλιάδες θεατές στις κερκίδες τον αποθέωσαν κυριολεκτικά σε κάθε στροφή και σε κάθε προσπέρασμα στο Autódromo José Carlos Pace και εννοείται δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη όλο το τριήμερο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ στην Βραζιλία. Πραγματικά είχα μια από τις ωραιότερες εβδομάδες της ζωής μου βλέποντας πως με έχουν αποδεχθεί όλος ο κόσμος εδώ και το ζεστό τους καλωσόρισμα. Ανυπομονώ να επιστρέψω εδώ στο μέλλον, ίσως για διακοπές».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles