spot_img

Η σύγκρουση Hamilton και Verstappen στο Interlagos (vid)

Οι Lewis Hamilton και Max Verstappen είχαν σύγκρουση στο Grand Prix Βραζιλίας, σε μία μάχη που θύμησε τη χρονιά του 2021.

Μνήμες από την περσινή σεζόν ξύπνησαν στους πρώτους γύρους του φετινού Grand Prix Βραζιλίας. Max Verstappen και Lewis Hamilton είχαν την στιγμή τους, σε μια φάση που όπως είπαμε μας θύμισε τις περσινές «κοκκορομαχίες» που είχαν σε πολλές περιπτώσεις.

Στον 7ο γύρο βρήκε τον George Russell να οδηγεί τον αγώνα και τους Hamilton και Verstappen να είναι αντίστοιχα στη δεύτερη και τρίτη θέση. Ο Ολλανδός επιτέθηκε κατευθείαν στον Βρετανό, προσπαθώντας να τον περάσει από την εξωτερική στην πρώτη στροφή. Ο Hamilton αντιστάθηκε και στο δεύτερο κομμάτι του Senna-S είχε την αγωνιστική γραμμή, όντας και ελάχιστα μπροστά από το μονοθέσιο του Verstappen. Ο οδηγός της Red Bull προσπάθησε να πάρει την εσωτερική, όμως κάπου εκεί ο χώρος τελείωνε και είχαμε την επαφή των δύο.

Οι αγωνοδίκες εξέτασαν το συμβάν και απεφάνθησαν πως ο Max Verstappen φέρει υπαιτιότητα για την σύγκρουση, τιμωρώντας τον με χρονική ποινή 5 δευτερολέπτων, την οποία εξέτησε στο επόμενο pitstop του. Μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα, όπου νικήτής αναδείχθηκε ο George Russell, ο Lewis Hamilton τερμάτισε τελικά στη 2η θέση και ο Max Verstappen στην 6η.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles