spot_img

Sainz: «Είχαμε το ρυθμό για τη νίκη»

Πεπεισμένος είναι ο Carlos Sainz πως είχε το ρυθμό για κάτι καλύτερο στον αγώνα της F1 στο Σάο Πάολο και στέλνει το μήνυμά του για το 2023.

Η αγωνιστική απόδοση της Scuderia Ferrari βελτιώθηκε σημαντικά στη Βραζιλία σε σύγκριση με το Μεξικό δύο εβδομάδες νωρίτερα. Τόσο στον Αγώνα Sprint, όσο και στο Grand Prix της Κυριακής, ο Carlos Sainz τερμάτισε εντός των τριών πρώτων θέσεων, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari είχε στρατηγική τριών pit-stop, όμως παρά την αλλαγή ελαστικών κατά τη διάρκεια του τελευταίου αυτοκινήτου ασφαλείας, δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τους Lewis Hamilton και George Russell που τερμάτισαν μπροστά του. Παρά το γεγονός αυτό ο 28χρονος Ισπανός ήταν πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα που πήρε.

«Συνολικά ήταν ένας καλός αγώνας. Έπρεπε να κάνουμε νωρίς αλλαγή ελαστικών γιατί μία ζελατίνα είχε κολλήσει στο φρένο και πήρε φωτιά. Επικεντρωθήκαμε στα τρία pit-stop και πίεσα στο όριο. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα αυτό. Συγχαρητήρια στον George Russell για τη νίκη».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Για μία ακόμη φορά, ο Ισπανός αναφέρθηκε στην επόμενη χρονιά της Ferrari στη Formula 1 και τονίζει πως πρέπει η ομάδα του να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο.

«Σήμερα είχαμε το ρυθμό να παλέψουμε για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βρίσκομαι και το 2023. Στην αρχή της χρονιάς δεν είχα προσαρμοστεί στο μονοθέσιο, αλλά καταβάλλαμε τεράστια προσπάθεια με την ομάδα για να βρούμε καλό ρυθμό. Είμαι πεπεισμένος πως το 2023 θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Αν έχουμε έναν καλό χειμώνα και βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θα είμαστε στη μάχη του τίτλου. Ξέρουμε την πρόοδο που πρέπει να κάνουμε».

Με μόλις έναν αγώνα να απομένει για το τέλος της φετινής σεζόν της Formula 1, η διαφορά μεταξύ των Scuderia Ferrari και Mercedes στο πρωτάθλημα είναι μόλις 19 βαθμοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles