spot_img

Hamilton: «Τα έδωσα όλα, πολύ γρήγορη η Ferrari για εμάς»

Ο Lewis Hamilton είχε μία πικρή γεύση μετά το τέλος του GP Μ. Βρετανίας αλλά παράλληλα ήταν χαρούμενος που πάλεψε για τη νίκη στο Silverstone.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Lewis Hamilton της Mercedes-AMG ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο Grand Prix Μ. Βρετανίας, όμως εν τέλει δεν κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη. Το αυτοκίνητο ασφαλείας στους τελευταίους γύρους δεν τον βοήθησε για ακόμα μία φορά, όμως κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Για να το καταφέρει έπρεπε να δώσει επικές μονομαχίες στο τέλος με τους  Sergio Perez και Charles Leclerc και μετά το πέσιμο της καρό σημαίας αναφέρθηκε στον αγώνα που είχε.

«Πρώτα θέλω να πω μπράβο στο κοινό γιατί είχαμε τη μεγαλύτερη προσέλευση στην ιστορία. Ευχαριστώ όλους σας για την τρομερή υποστήριξη. Αυτό δεν το βλέπουμε πουθενά αλλού στον κόσμο. Είναι το πιο φοβερό κοινό. Σήμερα τα έδωσα όλα, προσπαθούσα να κυνηγήσω σήμερα τις Ferrari, πολλά μπράβο στον Κάρλος. Η Ferrari ήταν πολύ γρήγοροι για εμάς σήμερα. Στο τέλος ήμουν στη μάχη με τον Τσέκο (Πέρεζ) και τον Λεκλέρ. Η Red Bull είναι πολύ γρήγορη στις ευθείες για εμένα σήμερα.  Είμαι ευγνώμων για την ομάδα, φέραμε μία αναβάθμιση και κάναμε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά τους σήμερα, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Καναδά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στο 2022 που η Mercedes πάλεψε για τη νίκη, με τον Χάμιλτον να δηλώνει χαρούμενος για το αποτέλεσμα που πήρε.

«Χάσαμε χρόνο στην αλλαγή ελαστικών. Αλλά πίεζα και πίεζα και πίεζα συνέχεια. Ο ρυθμός μου ήταν πολύ καλός και με τα δύο σετ ελαστικών. Στο τέλος ήταν πολύ δύσκολο. Όταν είναι πίσω σου οι Red Bull είναι πολύ γρήγορες. Έχουμε κάποιες βελτιώσεις να κάνουμε αλλά το βάθρο είναι ένα μεγάλο μπόνους για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι που ενεπλάκησαν στο ατύχημα είναι καλά στην υγεία τους. Ευχαριστώ όλους. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε».

Μην χάσετε την Τρίτη 5/7 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream όπου θα αναλύσουμε το GP Καναδά. Βρείτε το Link εδώ.

Ο Hamilton με την 3η θέση στο Σίλβερστον έθεσε ένα ακόμη ρεκόρ όντας ο μοναδικός οδηγός με 13 βάθρα σε μία πίστα. Πλέον στο GP Μ. Βρετανίας έχει 13 αποτελέσματα στις τρεις πρώτες θέσεις.

Δείτε το GP Κίνας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles