spot_img

Hill σε Mercedes: «Μην πάρετε τον Vettel»

O Damon Hill δεν θέλει να δει τον Sebastian Vettel στη Mercedes-AMG τα επόμενα χρόνια, καθώς θεωρεί λάθος μία τέτοια κίνηση.

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά της φετινής «Silly Season» της Formula 1 είναι το ποιος θα αντικαταστήσει τον Lewis Hamilton στη Mercedes-AMG F1. O Βρετανός μετά από 12 σεζόν θα αποχωρήσει από τη βρετανική ομάδα και θα πάει στη Scuderia Ferrari στη θέση του Carlos Sainz.

Ο Ισπανός έχει συνδεθεί με τη Mercedes το τελευταίο χρονικό διάστημα και μάλιστα ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο. Βέβαια μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα «ακουστούν» πολλά. Όμως δεν είναι μόνο ο Sainz που απασχολεί τη Mercedes.

Ο Sebastian Vettel έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη Formula 1 το 2025 και μία θέση στη Mercedes είναι άκρως ελκυστική. Το τελευταίο χρονικό διάστημα βέβαια, τον βλέπαμε με το Hypercar της Porsche να κάνει δοκιμές στην πίστα της Αραγκόν στην Ισπανία.

Το ενδεχόμενο να πάει ο Vettel στη Mercedes δεν αρέσει στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Damon Hill. Ο Βρετανός δεν θέλει να δει τον 4 φορές πρωταθλητή με τα ασημί βέλη.

«Τα πήγαινε πάρα πολύ καλά σε μία περίοδο της καριέρας του και μετά κάτι συνέβη και “έπεσε”. Αργότερα στην καριέρα του, δεν είδα και πάλι την “κυρίαρχη” φόρμα που κάποτε είχε ο νεαρός Vettel. Ήταν τρομερός στο ξεκίνημα της καριέρας του και μετά, όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν με την Ferrari, το έκανε (ο Vettel) να φαίνεται σαν αγγαρεία. Οπότε σαν επικεφαλής ομάδας, θα ρίσκαρες να βρει την παλιά του φόρμα; Εγώ, ειλικρινά, δεν θα το έκανα».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles