spot_img

Horner: «Ένα γρήγορο μονοθέσιο συχνά είναι και δύσκολο»

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, ο Alexander Albon δεν έχει ευνοηθεί από τις “ιδιαιτερότητες” της RB16.

Έχοντας δείξει σημαντικά δείγματα υστέρησης σε ρυθμό έναντι του ομόσταυλου Max Verstappen, ο Albon σίγουρα δεν έχει ασφαλή θέση στην αυστριακή ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πολλές φήμες κάνουν λόγο για αντικατάστασή του είτε από τον Sergio Perez είτε από τον Nico Hulkenberg. Ωστόσο, ο Horner δυσκολεύεται να φανταστεί κάποιον που θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα από τον Ταϊλανδό.

Κατά το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα της Imola, ο επικεφαλής της Red Bull σχολίασε την δυσκολίες που έχουν επηρεάσει φέτος την Red Bull. Επίσης, μίλησε για την όλη συζήτηση γύρω από το δεύτερο κάθισμα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Νομίζω πως ένα γρήγορο μονοθέσιο συχνά είναι και δύσκολο. Η RB16 είχε τις ιδιαιτερότητές της φέτος, θα έλεγα περισσότερο κι από πέρυσι, κι αυτό έχει κάνει δύσκολη τη ζωή των οδηγών. Το έχουμε αναγνωρίσει στην ομάδα και φέρνουμε αναβαθμίσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση. Δουλεύουμε όλοι σκληρά ώστε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο αγωνιστικό πακέτο, το οποίο δεν θα έχει αυτές τις ιδιαιτερότητες.
[Το κάθισμα] ανήκει στον Alex. Έχει θέση στην ομάδα και όλοι θέλουν να τον δουν να διατηρεί αυτή τη θέση. Νομίζω πως πρέπει να αγνοήσει τις όποιες φωνές, να βάλει το κεφάλι κάτω, και απλά να κάνει ένα καλό τριήμερο. Παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτόν και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η απόδοσή του θα βελτιωθεί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles