spot_img

Η Andretti συμφώνησε με προμηθευτή κινητήρων για την F1

Ο Mario Andretti διαβεβαίωσε πως η Andretti Autosport είναι έτοιμη να εισέλθει στην F1 και πως έχει συμφωνήσει με προμηθευτή κινητήρων για το 2024.

Η προσπάθεια της οικογένειας Andretti να εισέλθει στον κόσμο της F1 συνεχίζεται και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Andretti Motosports να εξαγοράσει την Sauber/Alfa Romeo. Την περασμένη εβδομάδα ο γιός του, Michael Andretti, έκανε αίτηση στην FIA με στόχο η ομάδα του, Andretti Global, να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα το 2024.

Διαβάστε επίσης: Η Alfa Romeo αποκάλυψε τα χρώματα της C42

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή, η ομάδα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.  

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι απαιτήσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου και μόλις πάρουμε το πράσινο φως θα πρέπει να ξεκινήσουμε αμέσως τις διεργασίες. Ήδη ξέρουμε πως η βάση των εγκαταστάσεων μας θα είναι στη Μεγάλη Βρετανία. Επιπλέον, υπάρχει και ένα εξέχον ανθρώπινο δυναμικό που έχει εργαστεί στον κλάδο στο παρελθόν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Ferrari F1-75, Mercedes W13 και Alpine A522.

Αρκετές αμάδες του grid δείχνουν παγερές προς τις βλέψεις των πρώην δύο οδηγών της Formula 1. Συγκεκριμένα, επικράτησε σύγχυση αναφορικά με το ποιο εργοστάσιο θα δώσει κινητήρες στην ομάδα επηρεάζοντας παράλληλα τα συμφέροντα ανάμεσα στους δυο μεγάλους κατασκευαστές, Mercedes και Ferrari.

Πλέον μπορώ να πω και επίσημα πως έχουμε συμφωνία με την Renault, η οποία θα μας παρέχει μονάδες ισχύος. Γνωρίζω πως έχουμε μέλλον μπροστά μας. Το εγχείρημα αυτό είναι μεγάλο, αλλά είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει είναι πολύ ισχυρές. Ο Michael έχει φιλοδοξίες για αυτή την επιχείρηση. Ζούμε και αναπνέουμε για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό το μεγάλο άλμα.      

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η απάντηση της FIA για έγκριση εισόδου 11ης ομάδας στην Formula 1 βρίσκεται ακόμα εν αναμονή. Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκε και το πρώτο σκέλος χειμερινών δοκιμών στην Βαρκελώνη.  

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles