spot_img

Η έξυπνη ανακοίνωση της McLaren για την παρουσίαση της MCL37

Με έναν πολύ έξυπνο και επιτυχημένο τρόπο, η McLaren μαρτύρησε την παρουσίαση της νέας MCL37 λίγες ημέρες πριν τις χειμερινές δοκιμές.

Η Mclaren έγινε η πέμπτη κατά σειρά ομάδα που γνωστοποίησε την ημερομηνία αποκαλυπτηρίων του μονοθεσίου της για τη φετινή σεζόν της Formula 1. Ενώ πλέον έχουμε λιγότερο από δύο μήνες για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, έχουμε σημειώσει στο καλεντάρι μας τις μισές πρεμιέρες ενόψει της νέας σεζόν.

Όμως σε αντίθεση με τις Aston Martin, Scuderia Ferrari, Scuderia AlphaTauri και Alpine, η βρετανική ομάδα δεν έκανε απλά την ανακοίνωση αλλά θέλησε πρώτα να δοκιμάσει την παρατηρητικότητα των υποστηρικτών της.

Η πρώτη δημοσίευση αφορούσε τρεις φωτογραφίες μελών της στο Ουόκινγκ που βρίσκονταν εν ώρα εργασίας. Τις συνόδευε με την ατάκα.

«Η σκληρή δουλειά δεν σταματά. Το μονοθέσιό μας για το 2023 είναι υπό κατασκευή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1. 

Μόνο που σε μία από τις τρεις φωτογραφίες, ο υπολογιστής ενός εργαζόμενου είχε ένα post-it που αποκάλυπτε το μυστικό.

«Deadline παρουσίασης, 13.02».

Στις 13 Φεβρουαρίου λοιπόν θα αποκαλυφθεί η νέα McLaren που αναμένεται να βαφτιστεί “MCL37” συνεχίζοντας το μοτίβο ονοματοδοσίας των προηγούμενων ετών. Θα παίρνει πάλι ώθηση από την υβριδική μηχανή της Mercedes.

Όμως σε πρόσωπα, έχουμε αλλαγές. Αρχικά στους οδηγούς, ο Lando Norris θα έχει πλέον δίπλα του τον πρωταθλητή του 2021 στη Formula 2, Oscar Piastri, που αντικατέστησε τον Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Παράλληλα, έχουμε νέο επικεφαλής, αφού η θέση που άφησε κενή ο Andreas Seidl, καλύφθηκε εκ των έσω, με τον Andrea Stella να παίρνει προαγωγή.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles