spot_img

Η Ferrari έχει ήδη επικεντρωθεί στο 2022

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, δήλωσε πως η ομάδα του έχει ήδη στρέψει τη προσοχή της πλήρως στο 2022 και την μεγάλη αλλαγή κανονισμών.

Η Scuderia μπήκε δυναμικά στο 2021 έχοντας ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του 2020. Το μονοθέσιο είναι σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση, δίνοντας στους Charles Leclerc και Carlos Sainz τη σιγουριά που θέλουν. Τόσο στο Μπαχρέιν αλλά και στην Imola, η SF21 έδειξε να είναι πολύ γρήγορη και μπορεί να διεκδικήσει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Διαβάστε επίσης: Ο Alex Fontana σχολιάζει τη σύγκρουση Russell-Bottas

Σύμφωνα με πληροφορίες του Automotonews.gr, η Ferrari ετοιμάζει ορισμένα πακέτα αναβαθμίσεων για τους επόμενους αγώνες. Όμως, η εξέλιξη θα σταματήσει στο GP Μονακό, όπου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος ανάπτυξης. Έκτοτε, θα βλέπουμε ορισμένα νέα κομμάτια, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε πίστας. Παράλληλα, στο εργοστάσιο εργάζονται πέρα από το επόμενο μονοθέσιο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια

Τώρα ο Binotto παραδέχεται πως στο Maranello έχουν επικεντρωθεί πλήρως στην εξέλιξη του μονοθεσίου για το 2022. Οι περιορισμοί στην σήραγγα και το CFD είναι υπέρ της, καθώς έχει περισσότερες ώρες σε σύγκριση με την Mercedes.

Το μονοθέσιο του 2021 είναι εκεί που το περιμέναμε. Υπάρχει πολύ καλή συσχέτιση με τα δεδομένα του εργοστασίου. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για εμάς. Μήπως ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε ως Ferrari τώρα στο 2022; Το έχουμε ήδη κάνει από τον Γενάρη. Η ομάδα έχει ήδη προσηλωθεί στην επόμενη σεζόν. Έχουμε ακόμα μερικές εξελίξεις για το φετινό μονοθέσιο, όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση προτεραιότητα μας.

Διαβάστε επίσης: Οι βαθμοί δεν αρκούν για την Ferrari, επιθυμούν βάθρα

Η Ferrari έχει πολλές φιλοδοξίες για την νέα γενιά της F1 που ξεκινάει την επόμενη χρονιά. Τα μονοθέσια θα αλλάξουν εμφάνιση, καθώς οι νέοι Τεχνικοί Κανονισμοί θα τα κάνουν αγνώριστα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι αν θα μπορέσει να είναι σε θέση να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Οι δύο οδηγοί της είναι καταξιωμένοι, με τον Leclerc να είναι νικητής αγώνα, ενώ ο Sainz δείχνει να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο.

Δείτε το GP Ιταλίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles