spot_img

Η Ferrari έχει σχέδιο για να νικήσει τη Red Bull

Με πίστη στο στόχο, στη Scuderia Ferrari έχουν τον τρόπο ώστε να κερδίσουν τη Red Bull Racing το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Σε τροχιά προς την κορυφή της Formula 1 βρίσκεται η Scuderia Ferrari. H ιταλική ομάδα έκανε πολύ μεγάλα βήματα προόδου με την SF-24, η οποία έχει ήδη κερδίσει Grand Prix στη φετινή σεζόν, ενώ σε κανέναν αγώνα δεν έχει απουσιάσει από το βάθρο.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 9/4 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. Θα μπορείτε να την ακούσετε πατώντας εδώ.

Ο Carlos Sainz με μία αξιομνημόνευτη επίδοση κέρδισε το Grand Prix Αυστραλίας και σημείωσε την τρίτη νίκη της καριέρας του. Το ονειρικό τριήμερο της Ferrari ολοκληρώθηκε με τον Charles Leclerc να κάνει το 1-2 για το εργοστάσιο του Μαρανέλο. Αυτό το αποτέλεσμα είχε να συμβεί από το Grand Prix Μπαχρέιν του 2022, δύο χρόνια πριν.

Το ηθικό της Scuderia έχει εκτοξευθεί στα ύψη και πλέον στοχεύουν σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Ο Sainz τόνισε την υπεροχή της Ferrari σε πίστες που βολεύουν την SF-24 και ανέφερε πώς θα καταφέρουν να κερδίσουν τη Red Bull Racing.

«Το μονοθέσιό μας δούλεψε πάρα πολύ καλά στην Αυστραλία. Θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό σε κάθε πίστα μέχρι να έχουμε μια μεγάλη αναβάθμιση. Έτσι, θα κλείσουμε τη διαφορά από τη Red Bull που είδαμε στο Μπαχρέιν και στη Σαουδική Αραβία. Στην Αυστραλία από τον πρώτο γύρο ένιωσα πως είχαμε ένα μονοθέσιο-νικητή. Μπορεί η Red Bull να πήρε την pole position, ωστόσο μπορούσαμε κι εμείς να κάνουμε το χρόνο τους. Θα υπάρχουν πίστες στις οποίες θα είμαστε δυνατοί όπως πέρυσι. Απ’ ό,τι φαίνεται έχουμε ακόμη καλύτερο ρυθμό σε πίστες στις οποίες βολεύεται το μονοθέσιό μας».

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles