spot_img

Η Ferrari F1-75 είναι έτοιμη για το 2022 (vid)

Η Scuderia Ferrari ενεργοποίησε για πρώτη φορά τον κινητήρα της F1-75, με την οποία θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Μία από τις ομάδες που αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πού θα βρεθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2022, τη σεζόν των μεγάλων αλλαγών και ενδεχομένως ανακατατάξεων, είναι η Ferrari.

Διαβάστε επίσης: Formula 1 – Πώς προετοιμάζονται οι ομάδες για τη νέα σεζόν;

Η Scuderia θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο στις 17 Φεβρουαρίου, στις 3 ώρα Ελλάδας, και έχει ήδη ξεκινήσει το παιχνίδι των teasers ώστε να αυξήσει το ενδιαφέρον των tifosi για το νέο «όπλο».

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2022.

Η F1-75 βαφτίστηκε προς τιμήν των 75 ετών από τη δημιουργία του πρώτου δημιουργήματος στο Maranello – την 125 S που «ανέπνευσε» για πρώτη φορά στις 12 Μαρτίου του 1947. Τότε, ο Enzo Ferrari είχε τοποθετήσει στα ‘σωθικά’ της έναν V12 κινητήρα χωρητικότητας 1.5 λίτρων.

Τώρα, το κόκκινο μονοθέσιο φέρει υβριδικό σύνολο με 1600άρη V6 turbo, ο οποίος ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά πριν από μερικά 24ωρα. Όμως γνωστοποίησαν οι Ιταλοί, παρών ήταν ο επικεφαλής της Gestione Sportiva, Mattia Binotto, καθώς και μερικά μέλη του προσωπικού της ομάδας. Έχουμε και Covid-19 βλέπετε.

Όσο για το οδηγικό δίδυμο των Charles Leclerc και Carlos Sainz Jr., δεν ήταν παρόντες αλλά συμμετείχαν στο σχετικό video που ετοίμασε η Ferrari για την πρώτη «ανάσα» του 066/7 κινητήρα της.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η πρώτη εμφάνιση της Ferrari F1-75 θα είναι στις δοκιμές εξέλιξης που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα της Βαρκελώνης, στις 23-25 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles