spot_img

Η Ferrari θα παρατήσει την SF1000 νωρίς αν υστερήσει πολύ των αντιπάλων της

Η Scuderia Ferrari έρχεται αντιμέτωπη με την απόφαση να παρατήσει τη σεζόν του 2020, αν δει πως δεν έχει τη ταχύτητα στην αρχή της χρονιάς να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Η ιταλική ομάδα είχε σε γενικές γραμμές ένα δύσκολο 2020, όπου κατέκτησε μόλις 3 νίκες σε 21 αγώνες και έμεινε από νωρίς εκτός διεκδίκησης είτε πρωταθλήματος οδηγών, είτε κατασκευαστών. Επιπλέον είδε το νέο της αστέρι Charles Leclerc να κερδίζει στα ίσα τον Sebastian Vettel, όμως η σχέση των δύο δεν εξελίχθηκε ιδανικά, έχοντας μάλιστα σύγκρουση στη Βραζιλία.

Το νέο μονοθέσιο για το 2020 έχει σχεδιαστεί ώστε να έχει περισσότερη κάθετη δύναμη, όμως από την ίδια τη Ferrari είναι πεσιμιστές δηλώνοντας ευθέως ό,τι βρίσκονται πίσω από τους ανταγωνιστές της. Η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στη μέση, όμως η SF1000 ενδέχεται να είναι πίσω από την Red Bull.

Ο Mattia Binotto έρχεται τώρα να δηλώσει πως οι πρώτοι αγώνες θα είναι κρίσιμοι για την Ferrari και την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου πριν επικεντρωθεί σε αυτό του 2021.

Πόσο θα μας επηρεάσει στη προετοιμασία για το 2021 η προσπάθεια να κάνουμε το μονοθέσιο του 2020 πιο ανταγωνιστικό; Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Αυτή είναι μια ισορροπία, ή ένας συμβιβασμός που πρέπει να ανακαλύψουμε. Νομίζω πως ακόμα είναι πολύ νωρίς ώστε να διακινδυνεύσουμε τη φετινή σεζόν. Στην αρχή της σεζόν θα πιέσουμε όσο το δυνατόν με το μονοθέσιου του 2020, να το κατανοήσουμε καλύτερα και να διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις ατέλειές του. Αν δούμε μετά από μερικούς αγώνες πως η διαφορά είναι πολύ μεγάλη [από την Mercedes και τη Red Bull], τότε θα στρέψουμε τη προσοχή μας στο 2021. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είχαμε λίγες ημέρες μόνο δοκιμών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles