spot_img

Η McLaren παρουσίασε τα χρώματά της για το 2024

H McLaren Racing έγινε η πρώτη ομάδα της Formula 1 που αποκάλυψε τα χρώματα του μονοθεσίου της για τη σεζόν του 2024. 

Η McLaren αποκάλυψε στα social media της το χρωματισμό τον οποίο θα έχει το μονοθέσιο της Formula 1 της φετινής χρονιάς. Επιπλέον, επισημοποίησε πως θα έχει την ονομασία MCL38 και θα είναι η διάδοχος της MCL60.

Για το 2024 η βρετανική ομάδα διατηρεί ως βασικό χρωματισμό το πορτοκαλί παπάγια, ενώ ένα μεγάλο μέρος του αμαξώματος είναι σε «γυμνό» ανθρακόνημα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να εξοικονομηθεί βάρος.

Ο σχεδιασμός θυμίζει αρκετά αυτόν της περασμένης χρονιάς, ωστόσο έχει αρκετές διαφορές. Τα χρώματα αυτά συνάδουν με αυτά των αγωνιστικών αυτοκινήτων και μονοθεσίων με τα οποία συμμετέχει η McLaren σε άλλες μορφές αγώνων όπως το Indycar, η Formula E και η Extreme E.

Οδηγοί της ομάδας του Ουόκινγκ για τη νέα χρονιά θα είναι και πάλι οι Lando Norris και Oscar Piastri. Υπό την καθοδήγηση του Andrea Stella, η ομάδα κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών την περασμένη χρονιά, έχοντας τον καλύτερο ρυθμό εξέλιξης από κάθε άλλη ομάδα στο grid.

Έχοντας σε πλήρη λειτουργία τη νέα αεροσήραγγα στην οποία εξελίχθηκε από το μηδέν η νέα MCL38, στη McLaren πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Αν θα καταφέρουν να μπουν ανάμεσα στους «Big 3» της F1, αυτό θα αποδειχθεί εντός της χρονιάς.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles