spot_img

Ο Wolff υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Mercedes και θέλει πρωτάθλημα

Ο Toto Wolff θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο… τιμόνι της Mercedes-AMG στη Formula 1 καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γερμανούς.

Πλήθος εξελίξεων στο στρατόπεδο της Mercedes-AMG τις τελευταίες ώρες. Η γερμανική ομάδα αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της για τη φετινή χρονιά της Formula 1. Επιπλέον υπήρξαν εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.

Ο Toto Wolff θα παραμείνει στο ρόλο του επικεφαλής της Mercedes-AMg F1, έχοντας υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη γερμανική φίρμα. Η διάρκειά του αναμένεται να είναι τριετής.

Ο Wolff είναι ο δεύτερος μακροβιότερος επικεφαλής ομάδας Formula 1 στο τωρινό grid, πίσω μόνο από τον Christian Horner της Red Bull Racing. Ο 52χρονος πήγε στη Mercedes το 2013 και είναι ένας εκ των πιο επιτυχημένων διευθυντών στην ιστορία του σπορ. Επιπλέον, κατέχει το 33% της ομάδας, κάτι το οποίο διευκόλυνε την παραμονή του.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για την ομάδα του Μπράκλεϊ. Κατέκτησε μόλις μία νίκη στη νέα εποχή της Formula 1, η οποία ήταν στο Grand Prix Βραζιλίας του 2022. Ο Βολφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, μίλησε για επιστροφή στην κορυφή για τη Mercedes.

«Δεν πάω πουθενά. Μένω στη Mercedes για να κερδίσουμε τη Red Bull με τον Lewis Hamilton. Οι οδηγοί που βρέθηκαν στον προσομοιωτή μας είπαν πως το μονοθέσιο του 2024 διαφέρει πολύ με αυτό των προηγούμενων δύο ετών. Αν δώσουμε στον Hamilton ένα μονοθέσιο το οποίο μπορεί να εμπιστευθεί, μπορεί να βρεθεί μπροστά από όλους».

Η αναφορά αποκλειστικά στον Lewis Hamilton ενδέχεται να μην είναι τυχαία. Πιθανότατα μαρτυρά πως ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα έχει το ρόλο του νούμερο ένα, δηλαδή του ηγέτη της ομάδας στο 2024.

Βέβαια αν κάτι έχει αποδείξει στο παρελθόν η Mercedes είναι πως δίνει ίσες ευκαιρίες και στον δεύτερο οδηγό της ομάδας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles