spot_img

Η νέα Alpine A521 είναι επίσημα εδώ

Η δεύτερη παρουσίαση της ημέρας ήρθε από την Alpine, η οποία αποκάλυψε επίσημα την A521, το μονοθέσιο της νέας σεζόν.

Η γαλλική ομάδα παίρνει ονομαστικά τη θέση της Renault στο Πρωτάθλημα της F1 από τη φετινή χρονιά. Εκτός του ονόματος αλλάζει και το χρώμα, με το παραδοσιακό μπλε της Alpine να κάνει την εμφάνισή του. Η A521 αποτελεί ένα από τα μονοθέσια που αναμέναμε να δούμε περισσότερο από τα άλλα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την Mercedes-AMG W12 του 2021

Το οδηγικό δίδυμο της Alpine έχει αλλάξει για τη νέα σεζόν, με την ομάδα να έχει μια νέα προσθήκη. Ο Fernando Alonso κάνει την μεγάλη επιστροφή του στην F1 με την ομάδα που κατέκτησε τους δύο Τίτλους του στην F1. Ο 3-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε να μπορέσει επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Προς το παρόν, αναρρώνει από το ατύχημα που είχε με ποδήλατο πριν λίγες εβδομάδες.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με ανάλυση των τελευταίων παρουσιάσεων της F1.

Δίπλα του θα έχει τον Esteban Ocon, ο οποίος μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα. Ο Γάλλος θέλει να αποδείξει πως μπορεί να παραμείνει στην F1. Το έργο του θα είναι δύσκολο έχοντας έναν Πρωταθλητή στο πλάι του, με το κίνητρό του να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Η Alpine A521 θα φορά τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Renault. Η γαλλική φίρμα παραμένει ως προμηθευτής κινητήρα στην F1 και έχει μόλις μία ομάδα στο δυναμικό της. Η McLaren αποχώρησε για την Mercedes, με τους Γάλλους να τονίζουν πως δεν αποτελεί πρόβλημα να προμηθεύει μόλις μία ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Renault το 2020 ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα στην 5η θέση στους Κατασκευαστές. Κατέκτησε συνολικά τρία βάθρα, με τους δύο οδηγούς της να πετυχαίνουν αμφότεροι εμφάνιση Top 3. Ως Alpine, ευελπιστούν να συνεχίσουν τις παρουσίες εντός 5άδας και παράλληλα η προσοχή στο εργοστάσιο να στραφεί στο 2022 και τους νέους Τεχνικούς Κανονισμούς.

 

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles