spot_img

Αποκάλυψη για την Mercedes-AMG W12 του 2021

Η Mercedes-AMG έγινε ακόμα μια ομάδα όπου μας αποκάλυψε το μονοθέσιου του 2021, την W12, με το οποίο ευελπιστεί μόνο σε επιτυχίες.

Οι Πρωταθλητές έγιναν η πέμπτη ομάδα που αποκάλυψε το νέο της «όπλο» για την αγωνιστική σεζόν της F1 του 2021. Η W12 αποτελεί εξέλιξη της W11, με την οποία η ομάδα κατέκτησε το 7ο σερί Πρωτάθλημα, γράφοντας ιστορία. Μάλιστα, έδωσε την ευκαιρία στον Lewis Hamilton να φτάσει επίσης τους 7 Τίτλους στην F1.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 2 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Mercedes-AMG W12 διατηρεί το μαύρο χρώμα το οποίο υιοθέτησε η ομάδα το 2020. Η χρήση του μαύρου αντί του παραδοσιακού ασημί γίνεται ως προς την ευαισθητοποίηση για ανθρώπινα δικαιώματα, περνώντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα. Όμως, υπάρχουν ήδη μικρές διαφορές σε σύγκριση με το 2020 και την W11. Αυτό που δεν αποκαλύπτουν όμως από την Mercedes είναι ο τομέας όπου χρησιμοποίησαν τα δύο token εξέλιξης. Για το 2021, οι ομάδες έχουν το δικαίωμα χρήσης δύο token εξέλιξης στα θεμελιώδη μέρη του σασί και των κομματιών που έχουν περάσει από ομολογκάρισμα.

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Ο Ηamilton θα έχει teammate για πέμπτη σερί χρονιά τον Valtteri Bottas, σε ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα της σύγχρονης ιστορίας. Για το 2021 έχουν αλλάξει επίσης πολλά όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Η Mercedes κατέχει το 33% της ομάδας, με τον Toto Wolff σε άλλο ένα 33%, ενώ η INEOS έχει πλέον το τελευταίο 33% της ομάδας.

Το 2021 αποτελεί μια χρονιά-στοίχημα για την Mercedes. Η εξέλιξη της W12 ξεκίνησε πολύ νωρίς στο 2020, καθώς το πλεονέκτημα που είχε ήταν τεράστιο ώστε να επικεντρωθεί στο φετινό μονοθέσιο. Οι αλλαγές στην αεροδυναμική είναι μεγάλες και δεν χωράνε λάθη. Παράλληλα, από 1/1/2021 επιτρέπεται η εξέλιξη του μονοθεσίου του 2022 και οι περιορισμοί χρήσης της αεροδυναμικής σήραγγας την περιορίζει ιδιαίτερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” για την F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles