spot_img

Η νέα Ferrari SF-23 μας έκανε να την ερωτευτούμε

Η Scuderia Ferrari έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια στης νέας SF-23, το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2023. 

Οι παρουσιάσεις στον κόσμο της Formula 1 συνεχίζονται, με τη Scuderia Ferrari να γίνεται η όγδοη κατά σειρά ομάδα που μας παρουσιάζει το νέο της «όπλο» για το 2023. Η φετινή εβδομάδα είναι γεμάτη από αποκαλύψεις, καθώς ήδη έχουμε δει τη νέα McLaren MCL60, την Aston Martin AMR23, ενώ πήραμε μια γεύση από την πραγματική Williams FW45.

Η Ferrari λοιπόν, παρουσίασε τη νέα SF-23 στην πίστα της, Φιοράνο, στο Μαρανέλο, υπό την παρουσία των οδηγών της, Charles Leclerc και Carlos Sainz. Μαζί τους ήταν και πληθώρα οπαδών της Scuderia, οι οποίοι δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #106, όπου θα κάνουμε την τεχνική ανάλυση της νέας Ferrari SF-23. Βρείτε το link εδώ.

H νέα SF-23 αποτελεί εξέλιξη της F1-75 του 2022, με τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά να παραμένουν ίδια. Εντυπωσιακά είναι δίχως αμφιβολία τα sidepods, με τον ανανεωμένο και επιθετικό σχεδιασμό, όπως επίσης και η επιφάνειά τους.

Το βαθύ κόκκινο παραμένει το χρώμα της Scuderia και το 2023, όμως το φετινό μονοθέσιο έχει περισσότερες λεπτομέρειες μαύρου. Πλέον πρόκειται για μία τάση ανάμεσα στις ομάδες, μιας και θέλουν να σώσουν όσο περισσότερο βάρος γίνεται.

To 2022 η Ferrari ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Formula 1 με τον καλύτερο τρόπο. Ο Leclerc κατέκτησε δύο νίκες στους τρεις πρώτους αγώνες, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Εν τέλει, περιορίστηκε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και φέτος ο στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Μία μεγάλη αδυναμία της ήταν η αξιοπιστία, κάτι που η ιταλική ομάδα θέλει να βελτιώσει σημαντικά τη φετινή σεζόν.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η SF-23 έκανε τα πρώτα της αγωνιστικά χιλιόμετρα. Τόσο ο Leclerc, όσο και ο Sainz, οδήγησαν το νέο μονοθέσιο της Scuderia στο Φιοράνο, κάνοντας δυο και τρεις γύρους αντίστοιχα.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #106 με την ανάλυση των τελευταίων παρουσιάσεων.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles