spot_img

Η οικογένεια της Red Bull θέλει τον De Vries

Ο Nyck De Vries, λίγες ημέρες μετά το επιτυχημένο του ντεμπούτο στη Formula 1, βρέθηκε στην Αυστρία, όπου κι είχε συζητήσεις για πιθανή συμφωνία με την Alpha Tauri ενόψει της σεζόν του 2023.

Η Alpha Tauri έχει, μέχρι στιγμής, επιβεβαιωμένο δίδυμο οδηγών για την επόμενη σεζόν στη Formula 1, διατηρώντας στις τάξεις της τους Pierre Gasly και Yuki Tsunoda. Παρόλο που ο Ιάπωνας θα έχει μία ακόμα σεζόν με την ιταλική ομάδα, το μέλλον του Gasly στην Alpha Tauri δε θεωρείται δεδομένο. Η ομάδα με έδρα τη Faenza εξετάζει εναλλακτικές περιπτώσεις, ούτως ώστε να είναι έτοιμη εάν αποφασίσει να αντικαταστήσει το Γάλλο οδηγό. Πρόσφατα βρέθηκε στο προσκήνιο η περίπτωση του Colton Herta, ωστόσο ο νεαρός αστέρας του IndyCar δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να εξασφαλίσει τη super license και να βρεθεί στη Formula 1.

Η αναζήτηση, ωστόσο, της Alpha Tauri συνεχίζεται και το όνομα που έχει διαρρεύσει να συζητά μαζί της για το 2023 είναι αυτό του Nyck De Vries. Ο Ολλανδός συμμετείχε στο GP Ιταλίας με τη Williams εκτάκτως, μετά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Alex Albon. Το ντεμπούτο του εξελίχθηκε άκρως θετικά, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα στην πίστα της Monza στην 9η θέση, το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα για τη βρετανική ομάδα. 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1.

Η εμφάνιση του De Vries δεν πέρασε απαρατήρητη και αρκετές διεθνείς ιστοσελίδες αναφέρουν παρουσία του Ολλανδού στο Graz της Αυστρίας. Εκεί συνομίλησε με τον επικεφαλής της Red Bull Racing σε θέματα Formula 1, Dr. Helmut Marko. Μάλιστα, η γαλλική ιστοσελίδα autohebdo.fr κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, με τον De Vries να είναι ο teammate του Yuki Tsunoda για το 2023.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η 9η θέση που κατέκτησε ο Nyck De Vries στο GP Ιταλίας έκανε μεγάλη εντύπωση σε άτομα της Formula 1. Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε πως δε θα μπορούσε κάποιος άλλος εκτός από τον Ολλανδό να έχει καλύτερη επίδοση στο ντεμπούτο του. Ο Lewis Hamilton, επίσης, ανέφερε στο τριήμερο στην πίστα της Monza πως ο De Vries αξίζει μία θέση στη Formula 1. Εάν επιτευχθεί η συμφωνία του με την Alpha Tauri, ο Pierre Gasly θα αναζητήσει την τύχη του εκτός της ιταλικής ομάδας, με την Alpine να είναι ο πιθανότερος προορισμός για το Γάλλο οδηγό.

Δείτε το δεύτερο μέρος της σειράς μας στο F1 Manager 2022.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles