spot_img

Και εγένετο Alpha Tauri AT01 (photos)

Η μετονομασμένη πλέον ομάδα της Toro Rosso, η Alpha Tauri, παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της F1.

Γνωρίσαμε την Toro Rosso το 2006, όταν και η Red Bull αγόρασε την Minardi και την μετέτρεψε στην ομάδα όπου οδηγοί όπως ο Sebastian Vettel, ο Daniel Ricciardo, ο Jean Eric Vergne έχουν περάσει, κατακτώντας μία νίκη το 2008 στη ναυμαχία της Monza. Έκτοτε, η ομάδα εδραιώθηκε στο πρωτάθλημα όντας ένας σοβαρός ανταγωνιστής στο μέσον του grid και το 2019 κατέκτησε δύο βάθρα, ένα με τον Daniil Kvyat στη Γερμανία και ένα με τον Pierre Gasly στην Βραζιλία.

Από το 2020, η ομάδα θα ονομάζεται Scuderia Alpha Tauri και διατηρεί το δίδυμο των Kvyat και Gasly για τη νέα χρονιά, η οποία είναι γεμάτη αισιοδοξία. Η ΑΤ01 θα φορά και πάλι τον κινητήρα της Honda, ενώ έχει πάρει κομμάτια του μονοθεσίου όπως η πίσω ανάρτηση και το κιβώτιο από την Red Bull.

Σε εκδήλωση στο Μιλάνο, η ομάδα παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση και είναι το τρίτο μέσα στην ημέρα μετά την Mercedes και την Alfa Romeo.

Alpha TauriAlpha TauriAlpha Tauri

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles