spot_img

Η AlphaTauri AT03 παρουσιάστηκε επίσημα

Η AlphaTauri έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα AT03, με την οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2022.

Ακόμα μία ομάδα που παρουσίασε το μονοθέσιο νέας γενιάς έγινε η AlphaTauri. Η αποκάλυψη με άρωμα Αγίου Βαλεντίνου, μας έδωσε μία πρώτη γεύση του τι θα περιμένουμε τη φετινή χρονιά. Το νέο μονοθέσιο διαθέτει τα ίδια χρώματα με το 2020 και 2021, με το λευκό και το σκούρο μπλε να κυριαρχούν. Όμως, ο σχεδιασμός του livery διαφέρει από αυτόν του 2021 αρκετά, πράγμα που δίνει νέο αέρα στην ομάδα.

AlphaTauri AT03
Photo: AlphaTauri

Οδηγοί της AlphaTauri στο 2022 παραμένουν οι Pierre Gasly και Yuki Tsunoda. Το μονοθέσιο αποτελεί ψηφιακή απεικόνιση και ο σχεδιασμός του διαφέρει σημαντικά από τις McLaren, Aston Martin και Haas τόσο στο εμπρός μέρος αλλά και στον τομέα των sidepods. Στο βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών, η AT03 κάνει την εμφάνισή της στο τέλος, ωστόσο σε κανένα σημείο δεν είναι πραγματικό το μονοθέσιο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση της παρουσίασης της Red Bull RB18 και Haas.

Από τις πρώτες φωτογραφίες φαίνεται ως ένα απλό μονοθέσιο που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το βιβλίο κανονισμών. Όμως, όπως έχουν δηλώσει όλες οι ομάδες, η εξέλιξη θα είναι έντονη, ειδικά στους πρώτους αγώνες του 2022 και αναμένεται τα μονοθέσια να αλλάξουν σημαντικά.

Photo: AlphaTauri

H AlphaTauri ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2021 στην 6η θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, έχοντας παρουσία στο βάθρο του GP Αζερμπαϊτζάν δια χειρός Pierre Gasly. O Yuki Tsunoda είχε μια αρκετά δύσκολη χρονιά, όμως ολοκλήρωσε τη σεζόν με μια 4η θέση στο GP Αμπου Ντάμπι.

Η ιταλική ομάδα μας έδειξε ένα -σχεδόν- πραγματικό μονοθέσιο σε αντίθεση με τη μαμά Red Bull Racing και πλέον προκύπτουν ερωτηματικά σχετικά με την αυστριακή εταιρεία. Αυτή την εβδομάδα αναμένουμε τις παρουσιάσεις των Williams, Ferrari και Mercedes.

Photo: AlphaTauri

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη της νέας AlphaTauri AT03.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles