spot_img

Κέρδισε την έφεση η Alpine, παίρνει πίσω την 7η θέση ο Alonso

H έφεση που κατέθεσε η Alpine για την ποινή 30 δευτερολέπτων που πήρε ο Fernando Alonso στο Grand Prix ΗΠΑ πέρασε και η ο Ισπανός πήρε πίσω το μεγάλο αυτό αποτέλεσμα.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε για την Alpine και τον Fernando Alonso το Grand Prix του Μεξικού αφού προτού τα μονοθέσια πατήσουν πίστα, κρινόταν από τους αγωνοδίκες η τύχη του προηγούμενου αγώνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εκεί όπου ο Ισπανός είχε χάσει εκ των υστέρων την έβδομη θέση, μετά από ένσταση της Haas F1.

Η γαλλική ομάδα είχε εφεσιβάλλει την απόφαση, με βασικό επιχείρημά της πως η ένσταση της αμερικανικής ομάδας είχε κατατεθεί αφότου είχε κλείσει το χρονικό παράθυρο για να γίνει κάτι τέτοιο. Πράγμα που στη νέα εκδίκαση της υπόθεσης έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η ποινή 30 δευτερολέπτων που είχε λάβει ο Αλόνσο και τον είχε ρίξει εκτός βαθμών.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη. 

«Η BWT Alpine F1 Team ευχαριστεί τους αγωνοδίκες της FIA για τη σύγκληση και την κατάληξη σε θετικό συμπέρασμα σχετικά με το μονοθέσιο #14 στο Grand Prix που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Η ομάδα χαιρετίζει την απόφαση που ελήφθη από τους προαναφερθέντες αγωνοδίκες, σύμφωνα με την οποία το μονοθέσιο #14 ανακτά την έβδομη θέση και τους έξι βαθμούς από τον αγώνα.Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη FIA ώστε να διασφαλίσουμε πως το αγωνιστικό θέαμα παραμένει στην υψηλότερη ποιότητα. Η ομάδα ανυπομονεί τώρα να αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix της Πόλης του Μεξικού».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles