spot_img

Κοντά σε ανανέωση συμβολαίου με Red Bull ο Verstappen

Ο Max Verstappen είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει με τη Red Bull Racing στο άμεσο μέλλον, υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο.

Μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του στη Formula 1, οι σχέσεις ανάμεσα στο νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή και την ομάδα είναι πιο δυνατές από ποτέ. Αν και το παρόν συμβόλαιό του λήγει το 2023, ο Verstappen βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά όπως όλα δείχνουν αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση εντός των ερχόμενων εβδομάδων.

Διαβάστε επίσης: Ο Verstappen εναντιώθηκε στην απομάκρυνση του Masi

Σύμφωνα με τους οικονομικούς περιορισμούς του “budget cap”, οι ομάδες του grid θα έχουν στη διάθεσή τους 140 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν του 2022. Παράλληλα, καλούνται να δαπανήσουν έως και 30 εκατομμύρια δολάρια στους μισθούς των οδηγών τους. Εάν το ποσό αυτό ξεπεραστεί, δεν θα καλυφθεί από τα έσοδα των χορηγιών αλλά από τον βασικό προϋπολογισμό.

Ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Red Bull, Dr Helmut Marko, διαβεβαίωσε πως ο μισθός του Verstappen θα αυξηθεί μεν σημαντικά, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που θα επιβαρύνει οικονομικά την ομάδα. Προς το παρόν, το ύψος της νέας αμοιβής του Verstappen παραμένει άγνωστο. Φήμες θέλουν τον “Ιπτάμενο Ολλανδό” να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι και το 2026, όπου θα υποδεχτούμε και τη νέα γενιά κινητήρων.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται οι χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης, με τις Ferrari και McLaren να κάνουν εντυπωσιακή εμφάνιση τις πρώτες μέρες.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Ferrari F1-75, Mercedes W13 και Alpine A522.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles