spot_img

Προβληματισμός και απογοήτευση για Rossi

O Valentino Rossi είχε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στην Βαρκελώνη, καθώς δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η θέση στη κατάταξη.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα και ποτέ δεν βρήκε τον ρυθμό που θα ήθελε. Επιπλέον, τα ελαστικά ήταν ένα μαρτύριο για τον «Γιατρό», με τον teammate του, να έχει ακόμα περισσότερα θέματα.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος για τον αγώνα στο σύνολο, για το αποτέλεσμα. Πρώτα, επειδή είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και περιμέναμε ότι θα κάνουμε καλό αγώνα κι επειδή εδώ πέρυσι είχαμε κερδίσει. Είχαμε όμως τη μικρή ανησυχία ότι θα υποφέραμε όπως και στην Jerez και είναι πολύ περίεργο ότι στους δυο αγώνες που πέρυσι κέρδισα, είναι φέτος είναι οι χειρότεροι μας. Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά ποτέ δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι και ο αγώνας σήμερα ήταν πολύ, πάρα πολύ δύσκολος. Για μένα το βασικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα είναι αυτό της υποστροφής και μετά το πρόβλημα γίνεται πολύ μεγάλο για το πίσω ελαστικό. Στο τέλος το μεγάλο θέμα ήταν η πρόσφυση στον πίσω τροχό, ειδικά στη δεξιά πλευρά κι αυτό επειδή ήδη μετά από δέκα γύρους είχα πολλά προβλήματα κι έπρεπε να κόψω».

Τέλος, ο Rossi μίλησε για τα προβλήματα της φετινής μοτοσυκλέτας και τη συνέκρινε με την περσινή.

«Για μένα η περσινή μοτοσυκλέτα στρίβει καλύτερα και φθείρει λιγότερο το πίσω λάστιχο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles