spot_img

Leclerc: «Η SF1000-H με κάνει καλύτερο οδηγό»

Ο Charles Leclerc έκανε έναν απολογισμό για τη φετινή χρονιά, δηλώνοντας πως είναι αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοση και βελτίωσή του.

Ο Μονεγάσκος πηγαίνει στο GP Τουρκίας, έχοντας μια σειρά από πολύ καλές εμφανίσεις. Το μονοθέσιο του δεν μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να παλέψει για νίκες, αλλά αυτός παίρνει τα μέγιστα. Τώρα, στο Istanbul Park, καλείται να αποδώσει σε μια πίστα που δεν έχει οδηγήσει πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: H F1 θα διατηρήσει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης

Στο πλαίσιο του GP Τουρκίας, αναφέρθηκε στη φετινή του σεζόν και το γεγονός πως βελτιώνεται και ο ίδιος, όχι μόνο το μονοθέσιο.

Το μονοθέσιο αδιαμφισβήτητα έχει βελτιωθεί φέτος, χάρις στις αναβαθμίσεις που φέραμε σε Ρωσία και Πορτογαλία. Ως ομάδα έχουμε κάνει επίσης πρόοδο. Στα χαρτιά, το Istanbul Park δεν βολεύει το μονοθέσιό μας. Όμως, είμαι περίεργος στην πράξη να δω την αξία του πακέτου μας. Θέλω να δοκιμάσω και τη διάσημη στροφή 8. Στην τελική, στις πιο δύσκολες χρονιές μαθαίνεις τα περισσότερα. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την σεζόν μου. Μπορεί να είμαστε χειρότεροι φέτος, αλλά το μονοθέσιο με κάνει καλύτερο οδηγό. Έχω κάνει λιγότερα λάθη και έχω βελτιωθεί πολύ σε τομείς, όπως η διαχείριση ελαστικών. Σε μια τέτοια σεζόν, η κάθε λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχω δουλέψει σε τεχνικό επίπεδο στη διαχείριση του μονοθεσίου, ώστε να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Η Ferrari παίζει το τελευταίο της χαρτί στη διεκδίκηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Ένα καλό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την επιστροφή στους βαθμούς για τον Sebastian Vettel μπορεί να είναι σημαντική. Παράλληλα θέλει να αποφύγει την απειλή της Alpha Tauri για την 6η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ferrari ετοιμάζει νέα διάταξη στο κινητήριο σύνολο της για το 2021. Παράλληλα, ετοιμάζει μεγάλη αναβάθμιση που θα τη φέρει στα ίδια επίπεδα με τον κινητήρα της Mercedes.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με το Preview του GP Τουρκίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles