spot_img

Leclerc: «Το 2020 θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά»

Ο Charles Leclerc φάνηκε απαισιόδοξος για τις ελπίδες της Ferrari να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Αυστρία αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Scuderia ξεκίνησε με αρκετές φιλοδοξίες το 2020, όμως οι χειμερινές δοκιμές έδειξαν πως η SF1000-H είναι πιο αργή από τους άμεσους ανταγωνιστές της. Αυτό την οδήγησε στο να αλλάξει τη σχεδιαστική της φιλοσοφία πάνω στο μονοθέσιο, με ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων να έρχεται στο GP Ουγγαρίας που αποτελεί τον τρίτο αγώνα της σεζόν. Ως αποτέλεσμα όμως, οι πρώτοι αγώνες στην Αυστρία θα τη βρουν με το μονοθέσιο που σκόπευε να παρατάξει στην Αυστραλία.

Στο πλαίσιο του GP Αυστρίας, ο Leclerc μίλησε για τις φετινές ελπίδες της ομάδας του και δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος. Ο ρυθμός της ομάδας δεν δείχνει καθόλου καλός και το μέλλον προμηνύεται δύσκολο.

Νομίζω ότι μετά τις χειμερινές δοκιμές καταλάβαμε πως δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να βρισκόμαστε, ειδικά σε ρυθμό κατατακτηρίων. Πιστεύω πως φέτος θα είναι μια πολύ δύσκολη απαιτητική σεζόν, σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Ακόμα υπάρχει ένα ερωτηματικό, πρέπει να περιμένουμε για τις κατατακτήριες ώστε να δούμε τι θα γίνει, αν και είμαστε 99% σίγουροι πως φέτος θα είναι ακόμα πιο δύσκολα από πέρυσι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles