spot_img

Hamilton: «Ο φετινός τίτλος θα αξίζει περισσότερο»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για την επιθυμία του να διατηρήσει τον τίτλο του νούμερο ένα στην Formula 1, σε μια σεζόν άκρως σημαντική και εκτός πίστας.

Ο Βρετανός θα επιχειρήσει να κατακτήσει το τέταρτο σερί του πρωτάθλημα σε μια σεζόν όπου έχει σημαδευτεί από την πανδημία που προκλήθηκε από τον Covid-19 και μετέφερε την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς για τα μέσα καλοκαιριού. Σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον, οι περιστάσεις είναι τελείως διαφορετικές, όμως τόσο ο ίδιος αλλά και η Mercedes παραμένουν τα φαβορί για το Πρωτάθλημα.

Ο Hamilton ήταν εκείνος που ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις στα social media όσον αναφορά τα κοινωνικά ζητήματα που προέκυψαν στο μεσοδιάστημα αυτό και το παράδειγμα του ακολούθησαν κι άλλοι οδηγοί. Μάλιστα, για το 2020, η Mercedes θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 με μαύρο μονοθέσιο, στηρίζοντας το παγκόσμιο αντιρατσιστικό κίνημα για ένα καλύτερο αύριο.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σημαίνει πολλά περισσότερα φέτος. Είναι μια τόσο σημαντική χρονιά, αν αναλογιστούμε και την πανδημία την οποία συνεχίζουμε να παλεύουμε. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο με το κίνημα “Black Lives Matter”, η πάλι για ισότητα απέναντι στην αδικία, μαχόμαστε για κάτι τόσο σημαντικό. Δεν θα αλλάξει στη γενιά μας, αλλά για τα παιδιά μας, είναι μια τόσο σημαντική στιγμή, οπότε ναι, το να κερδίσω το Πρωτάθλημα σημαίνει περισσότερα από κάθε άλλη φορά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles