spot_img

Leclerc: «Το δύσκολο έργο του Vasseur ξεκινάει τώρα»

Ο Charles Leclerc μίλησε για τον μέχρι τώρα ρόλο του νέου επικεφαλή της Scuderia Ferrari για το 2023, Fred Vasseur, ενώ τόνισε πως η συνέχεια της σεζόν αναμένεται κρίσιμη για τον ίδιο και την ομάδα.

Ο Fred Vasseur ανέλαβε φέτος τα ηνία της Scuderia Ferrari στο Πρωτάθλημα της Formula 1 αντικαθιστώντας τον Mattia Binotto στο ρόλο του επικεφαλή. Η ιταλική ομάδα το 2022 δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της να επιστρέψει στην κορυφή του grid. Φέτος, και παρά τις αρκετές αλλαγές με στόχο να βελτιώσουν την απόδοσή τους, η Ferrari είναι στην 4η θέση της κατάταξης μετά από τέσσερις αγώνες έως τώρα στο Πρωτάθλημα χωρίς κανένα βάθρο.

Το αγωνιστικό πακέτο της SF-23 προς το παρόν δεν έχει την απαραίτητη απόδοση και ρυθμό εντός πίστας για να ανταγωνιστεί την Red Bull Racing, που ειδικά φέτος μοιάζει ασυναγώνιστη. Στη Ferrari υποστηρίζουν πως έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα αναβαθμίσεων και σύμφωνα με τον Charles Leclerc ο ρόλος του Vasseur θα γίνει πολύ πιο απαιτητικός στην συνέχεια του Πρωταθλήματος.

«Νομίζω πως τώρα ξεκινάει την διαδικασία να ηγείται της ομάδας. Ως τώρα, ουσιαστικά προσπαθούσε να αναλύσει την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις καλύτερες αλλαγές για το μέλλον. Οπότε νομίζω ότι ο βασικός του ρόλος ξεκινάει από εδώ και πέρα. Φυσικά μιλάμε πολύ μεταξύ μας και ξέρω ποια είναι τα εν μέρει άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδιά του για την ομάδα. Τον υποστηρίζω και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Είμαι σίγουρος πως αυτές οι επιλογές θα οδηγήσουν την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση. Ανυπομονώ για τη συνέχεια».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream 113, με την ανάλυση του Grand Prix Μαϊάμι. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles