spot_img

Λεκτική επίθεση του Ralf Schumacher στον Carlos Sainz

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Ralf Schumacher μιλώντας για τον Carlos Sainz της Scuderia Ferrari και μίλησε για το τι συμβαίνει το ιταλικό εργοστάσιο.

Στη φετινή σεζόν της Formula 1, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον ιδανικό τρόπο για τη Scuderia Ferrari. Έπειτα από την επιστροφή στις νίκες στο 2022, η SF-23 έχει αποτύχει να δώσει στους Charles Leclerc και Carlos Sainz να κάνουν το επόμενο βήμα, δηλαδή να διεκδικήσουν την κατάκτηση ενός τίτλου.

Αυτό έχει αλλάξει τις ισορροπίες στην ομάδα του Μαρανέλο, που μετρά μόλις μία νίκη έως τώρα στη φετινή σεζόν. Ο Carlos Sainz κέρδισε στη Σιγκαπούρη και οι εμφανίσεις του έχουν εντυπωσιάσει αρκετό κόσμο.

Έτσι, έχει αρχίσει να αμφισβητείται το στάτους του Charles Leclerc εντός της Ferrari. Αυτό πιστεύει και ο πρώην οδηγός της F1, Ralf Schumacher. Ο Γερμανός, άφησε στην άκρη το κυνικό του ύφος και έκανε ανάλυση της κατάστασης εντός της Scuderia στο formula1.de.

«Ο Leclerc βρίσκεται πλέον σε ένα σταυροδρόμι. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, διότι δεν έχει αξία το ταλέντο του αν δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως θα ήθελε. Θέλει πάντα να μάχεται σκληρά, θέλει να κάνει τη διαφορά και αυτό τον οδηγεί σε λάθη διότι ξεπερνά τα όρια του μονοθεσίου. Ο Sainz από τη μεριά του είναι πιο προσγειωμένος. Αυτό τον έχει κάνει πλέον ξεκάθαρα το νούμερο ένα στην ομάδα. Βέβαια, ο Sainz δεν είναι το ίδιο ευλογημένος με ταλέντο όπως είναι ο Leclerc. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος. Είναι διαφορετικής κοπής οδηγός, αλλά νιώθει πολύ άνετα μέσα στο μονοθέσιο».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles