spot_img

Lorenzo: «Marquez ο καλύτερος αναβάτης στο MotoGP»

Ο Jorge Lorenzo περιμένει την επιστροφή του Marc Marquez στο MotoGP το συντομότερο δυνατό, καθώς το άθλημα τον χρειάζεται.

Ο Ισπανός 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είχε ένα πολύ δύσκολο 2020. Οι τραυματισμοί του τον έφεραν εκτός δράσης για όλη τη χρονιά, παραδίδοντας τον Τίτλο. Παράλληλα, οι επιπλοκές του τραυματισμού του τον θέτουν αμφίβολο για να ξεκινήσει τη χρονιά.

Η απουσία του Marquez ήταν αισθητή στο 2020, όμως η χρονιά ήταν εντυπωσιακή με πολλούς αναβάτες να διεκδικούν το Πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: DeltaWing – Ένα από τα τελευταία τολμηρά πειράματα

Τώρα ο Lorenzo που ήταν ομόσταυλος του Marquez στο MotoGP το 2019, σχολιάζει την επιστροφή του συμπατριώτη του. Του εύχεται ταχεία ανάρρωση και τονίζει το γεγονός πως οι αγώνες δεν έχουν την ίδια αίγλη.

 Απ’ ό,τι άκουσα η ανάρρωσή του ήταν περίπλοκη και δεν χωρά αμφιβολία το ότι του στοίχισε πολύ που ήθελε να επιστρέψει αμέσως. Κρίμα τόσο γι’ αυτόν όσο και για την Honda, αλλά κυρίως κρίμα για τους αγώνες μοτοσυκλέτας. Για μένα ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην πίστα και προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος οδηγός του MotoGP.

Η σεζόν του 2021 θα είναι άκρως συναρπαστική, όμως η παρουσία του Marquez είναι απαραίτητη. Προς το παρόν, η επιστροφή του είναι άγνωστη, με την ίδια την Honda να μην έχει κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Η παρουσία του ή η απουσία του στις χειμερινές δοκιμές θα είναι κρίσιμη για την ομάδα. Οι πιθανότητες πάντως να χάσει ακόμα μια σεζόν είναι μεγάλες και κάθε αγώνα που μένει μακριά, θα χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτό είναι ευχή και κατάρα για τους αντιπάλους του, καθώς βλέπουν τον καλύτερο αναβάτη των τελευταίων ετών να απουσιάζει. Από την άλλη, δεν θα ήθελαν τίποτα άλλο από το να τον κερδίζουν στην πίστα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση του 2020 και το μοναδικό F1 Quiz.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles