spot_img

Μακρινό όνειρο η Ferrari για τον Schumacher

Η ένταξη του Mick Schumacher στο δυναμικό της Scuderia Ferrari δεν θα είναι άμεσο, όπως δείχνουν οι εμφανίσεις του και οι προτεραιότητες των Ιταλών ως τώρα.

Ο Mick Schumacher βρίσκεται στη Formula 1 από το 2021 και οδηγεί για τη Haas, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο δυναμικό της Ακαδημίας Οδηγών της Ferrari. Από τη στιγμή που ο νεαρός Γερμανός έκανε ντεμπούτο στο άθλημα, γίνονται συνεχώς συζητήσεις για το αν και πότε μπορεί να οδηγήσει για την ιταλική ομάδα, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του: τον επτά-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Michael Schumacher.

Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του άλλες ομάδες. Ο επικεφαλής AlphaTauri, Franz Tost, μίλησε στο F1-insider.com σχετικά με τον Γερμανό οδηγό της Haas.

Θα χρειαστεί να οδηγήσει κάπου αλλού (εκτός Ferrari) για τα επόμενα τρία χρόνια. Η Formula 1 είναι εξαιρετικά περίπλοκη σήμερα, ο οποιοσδήποτε οδηγός χρειάζεται τουλάχιστον τρία χρόνια για να μάθει να οδηγεί στο κορυφαίο επίπεδο. Οδηγοί σαν τον George Russell ή τον Charles Leclerc χρειάστηκαν, επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα. Αρχικά, πρέπει να νικήσει τον teammate του, Kevin Magnussen, σε σταθερή βάση στη Haas και να έχει επιτυχίες με την ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά του, προς το παρόν. Τίποτα άλλο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστραλίας.

Ο Mick Schumacher δεν βρέθηκε έως τώρα ποτέ στη βαθμολογούμενη δεκάδα στη Formula 1. Το 2021 ήταν πολύ καλύτερος του rookie teammate του, Nikita Mazepin, όμως τη φετινή χρονιά ο έμπειρος Kevin Magnussen αποδεικνύεται δύσκολος «αντίπαλος». Στους πρώτους τρεις αγώνες, ωστόσο, τερμάτισε πάνω από τον Δανό μία φορά, στο GP Αυστραλίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Μέχρι στιγμής, στους πρώτους αγώνες του 2022, η σύγκριση του Mick Schumacher με τον teammate Kevin Magnussen δεν έχει θετικό πρόσημο. Αυτό οδηγεί αρκετούς ανθρώπους στα paddock του πρωταθλήματος στο συμπέρασμα πως η μετακίνησή του στη Ferrari δεν είναι πιθανό ενδεχόμενο, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Δείτε το GP Κίνας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα eSports Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles