spot_img

Marko: «Ο Hamilton δεν μπορεί να οδηγεί άλλο σε υψηλό επίπεδο»

Ο Helmut Marko μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον οδηγό της Mercedes, Lewis Hamilton, όμως δεν πιστεύει πως θα συνεχίσει να οδηγεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο Σύμβουλος της Red Bull, Dr Helmut Marko, επαίνεσε τον Lewis Hamilton για την απόδοση που είχε στους τελευταίους αγώνες του 2021. Παράλληλα, πιστεύει πως η ηλικία του Βρετανού 7-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή θ’ αρχίσει σύντομα να παίζει ρόλο στην απόδοσή του.

Διαβάστε επίσης: Formula 1 – Οι δοκιμές της Βαρκελώνης σε αριθμούς

Το Πρωτάθλημα του 2021 είχε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος ανάμεσα στον Max Verstappen και τον Lewis Hamilton. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull αναδείχθηκε νικητής στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, το GP Άμπου Ντάμπι, το οποίο «σημαδεύτηκε» από το λανθασμένο χειρισμό του καθεστώτος αυτοκινήτου ασφαλείας από το race control στο φινάλε.

Μην χάσετε απόψε την εκπομπή Slipstream, με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης. Πατήστε εδώ για το link.

Ο Marko μίλησε στην αυστριακή εφημερίδα ΟΕ24, όπου και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Lewis Hamilton και την οδήγησή του την περασμένη χρονιά:

Είχε ένα καταπληκτικό δεύτερο μισό στη σεζόν (2021).

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ηλικία του Lewis Hamilton (37) και στο πώς αυτή μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις του στην πίστα:

Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το τόσο υψηλό επίπεδο για αρκετό καιρό ακόμη. Έχει φτάσει το μέγιστο επίπεδο απόδοσής του, όμως κάποια στιγμή η ηλικία του θα παίξει ρόλο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Ferrari F1-75, Mercedes W13 και Alpine A522.

Αντίθετα, για τον Max Verstappen ανέφερε πως:

Ο Max είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πλέον, και θα γίνει μόνο πιο δυνατός.

Σε αντίθεση με την άποψη του Helmut Marko, ο Lewis Hamilton μίλησε πρόσφατα σε media για το πώς νιώθει ο ίδιος. Παρά την έντονη φημολογία περί αποχώρησης το 2022, ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είπε τα παρακάτω:

Έκανα την εξής διαπίστευση στην ομάδα νωρίτερα στη σεζόν (το συμβόλαιο που υπέγραψε το 2021, που έχει ισχύ μέχρι το 2023). Σε τελική ανάλυση, αγαπώ αυτό που κάνω, μου αρέσει που είμαι μέλος της ομάδας. Μου αρέσει που δουλεύω με όλους για έναν κοινό στόχο, είναι κάτι που το έχω πει πολλές φορές. Αισθάνομαι πως είμαι στα καλύτερά μου, επομένως γιατί να χρειαστεί να φύγω; Φυσικά, ασχολούμαι με αρκετά πράγματα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς ν’ ανακτήσεις τη συγκέντρωσή σου. Θα έλεγα πως αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω βιώσει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton εκκινεί το 2022 την 16η του σεζόν στη Formula 1 και είναι ενδιαφέρον να διαπιστωθεί πώς θ’ αντιδράσει, σε οδηγικό επίπεδο, μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος το 2021.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles