spot_img

Με τα μοντέλα της Fiat γλιτώνεις τέλη κυκλοφορίας

Όλα τα αυτοκίνητα πόλης της Fiat απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, επιβεβαιώνοντας τη φιλικότητα τους προς το περιβάλλον, αλλά και τον οικονομικό τους χαρακτήρα.

Η παράδοση της Fiat στα αυτοκίνητα πόλης θεωρείται πλέον θρυλική. Από τα Topolino και 500 στα μέσα του προηγούμενου αιώνα, μέχρι τα σύγχρονα 500 και Panda, αλλά και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500, η ιταλική μάρκα έχει βρει τη συνταγή που συνδυάζει το στιλ και τη χρηστικότητα με την οικονομία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Τα στοιχεία αυτά έχουν καταστήσει τα 500 και Panda τα πλέον δημοφιλή μοντέλα στην κατηγορία τους στην Ευρώπη, πορεία που ακολουθεί πλέον και το αμιγώς ηλεκτρικό 500.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και μηχανοκίνητο αθλητισμό

Επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όλα τα αυτοκίνητα πόλης της Fiat, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και τις αντίστοιχες χαμηλές εκπομπές CO2, κινούνται ελεύθερα στο Δακτύλιο του κέντρου της Αθήνας, ενώ απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Τα Fiat 500 και Panda, εφοδιασμένα με το ήπιο υβριδικό σύνολο των 1.000κ.εκ. απόδοσης 70 ίππων, έκαναν διαθέσιμη για πρώτη φορά στην κατηγορία μια εξηλεκτρισμένη πρόταση με προσιτό κόστος και χαμηλή πολυπλοκότητα. Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα BSG, τα 500 και Panda Hybrid, έχουν σημαντικά υψηλότερη απόδοσης στις χαμηλές ταχύτητες, λειτουργία ανάκτησης ενέργειας, δυνατότητα κίνησης με μηδενικούς ρύπους κάτω από τα 30χλμ./ώρα, αλλά και συνολικά χαμηλές εκπομπές CO2 που κυμαίνονται από τα 114γρμ./χλμ. έως και τα 120γρμ./χλμ.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού

Αντίστοιχα, το νέο 500, το πιο προσιτό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ελληνικής αγοράς, εκτός από τους μηδενικούς ρύπους που του εξασφαλίζουν τα ίδια προνόμια με τα δύο άλλα μοντέλα της μάρκας, επιπλέον απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής τελών στάθμευσης στα κέντρα των πόλεων, ενώ προσφέρει αυτονομία που φτάνει έως και τα 460χλμ. με μια φόρτιση σε αστικές συνθήκες. Παράλληλα, χάρη στον ενσωματωμένο φορτιστή ισχύος 85kW που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα ταχυ-φόρτισης σε κατάλληλο δίκτυο, ολοκληρώνοντας της διαδικασία φόρτισης 0%-80% σε μόλις 35 λεπτά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Με 5ετη εργοστασιακή κάλυψη με ισχύ έως και 200.000χλμ., απόλυτη ελευθερία κινήσεων στις πόλεις και χαμηλό κόστος αγοράς και χρήσης, τα Fiat 500, Panda και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500, δίνουν το στίγμα της επόμενης ημέρας των αστικών μετακινήσεων.

Δείτε το νυχτερινό Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles