spot_img

O Verstappen δεν επαναπαύεται στην επιτυχία του GP Μεξικού

Ο Max Verstappen τόνισε πως δεν επαναπαύεται στην επιτυχία και νίκη του στο GP Μεξικό και παρά με την βαθμολογική διαφορά με τον Lewis Hamilton θα παλέψει σκληρά μέχρι το τέλος. 

Το GP Μεξικού αποτέλεσε μια επίδειξη δύναμης αναφορικά με την απόδοση των κινητήρων της Honda. Το αγωνιστικό τριήμερο εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Red Bull παρά το στραβοπάτημα των κατατακτηρίων του Σαββάτου, όπου τα «Μαύρα Βέλη» της Mercedes εξασφάλισαν την κορυφή στην σχάρα εκκίνησης. Ο Verstappen όμως έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση και βρέθηκε πρωτοπόρος ήδη από την πρώτη στροφή του αγώνα. Ο Ολλανδός έμοιαζε να είναι κυριολεκτικά «ιπτάμενος» εντός πίστας διασφαλίζοντας εύκολα μια ακόμα νίκη. 

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το πλάνο της Mercedes να κλείσει την εσωτερική γραμμή κατά την εκκίνηση απέτυχε, όταν ο Bottas άφησε αρκετό χώρο στα αριστερά του. Μια ευκαιρία που ο Verstappen δεν άφησε να πάει χαμένη.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στην εκκίνηση, ούτε και μπορείς να  εξασκηθείς ανάλογα. Ήξερα πως έχοντας την εξωτερική γραμμή στην στροφή θα μπορούσα να φρενάρω πιο αργά και να κρατήσω τη θέση. Πήρα το ρίσκο και το πλάνο πέτυχε.   

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τις προβλέψεις του GP Μεξικού

Παρά την κυριαρχία του εντός πίστας ο Verstappen υπογράμμισε πως δεν θεωρεί την εξέλιξη του Πρωταθλήματος δεδομένη. Θεωρεί σημαντικό να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του και ενθαρρύνει διαρκώς την ομάδα προς την βελτίωση.   

Σε κάθε αγώνα πρέπει να επιδιώκουμε την τελειότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, κάτι το οποίο δεν πετύχαμε την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ένα αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα είναι μια σκληρή μάχη μέχρι το τέλος. Πάντα είχαμε το πλεονέκτημα στην πίστα του Μεξικό, στην Βραζιλία όμως τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.     

Μην χάσετε απόψε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού

Η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στους δυο διεκδικητές του Πρωταθλήματος διευρύνθηκε στους 19 βαθμούς. Παράλληλα, η Red Bull πετυχαίνοντας δυο βάθρα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Mercedes με μόλις ένα βαθμό διαφορά στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.        

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles