spot_img

Mercedes: «Πιέζουμε να κλείσουμε τη διαφορά από την Red Bull»

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, ευελπιστεί πως η ομάδα του θα βελτιωθεί ώστε να ανταγωνιστεί την Red Bull στην Imola.

Το 2021 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στο Μπαχρέιν είδαμε μια εξαιρετική μάχη. Οι Lewis Hamilton και Max Verstappen μας χάρισαν ένα θρίλερ, με τον 7-φορές Πρωταθλητή να παίρνει τη νίκη. Ο Ολλανδός είχε την ευκαιρία του, όμως πραγματοποίησε προσπέρασμα εκτός πίστας και έμεινε 2ος.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 14 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η εικόνα αυτή ήταν τελείως διαφορετική από όλο το αγωνιστικό τριήμερο, όπου η Red Bull έδειχνε να έχει το πάνω χέρι. Η υπεροχή της ήταν δεδομένη, όμως ο αγώνας δεν εξελίχθηκε με το μέρος της.

Τώρα, ο Wolff μιλάει για το GP Εμίλια-Ρομάνια και την επιθυμία του η W12 να είναι πιο κοντά στην RB16B.

Το 2021 ξεκίνησε με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Ήταν ένας θετικός αγώνας με διπλό βάθρο στο Μπαχρέιν. Η μονομαχία στην έρημο με την Red Bull είναι ένα σημάδι για το τι θα έχουμε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Μπορεί να κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα αλλά δεν έχουμε αυταπάτες πως θα συνεχιστεί η σεζόν έτσι. Το μονοθέσιο μας υστερεί ακόμα στον έναν γύρο. Η Red Bull είναι η ταχύτερη προς το παρόν.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το Preview του GP Εμίλια-Ρομάνια.

Στη συνέχεια, το αφεντικό των Πρωταθλητών μίλησε για την επιστροφή της F1 στην θρυλική Imola. Ο αγώνας του 2020 ήταν ιδανικός για την Mercedes, η οποία έκανε το 1-2.

Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Imola μετά από μια διακοπή τριών εβδομάδων. Η Imola είναι μια ιστορική πίστα την οποία οι οδηγοί απολαμβάνουν. Είναι αρκετά στενή πίστα που κάνει το προσπέρασμα πολύ δύσκολο. Η φύση της πίστας δίνει έμφαση στην στρατηγική, οπότε οι κατατακτήριες είναι πολύ κρίσιμες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει η Mercedes να κοιτάξει στα μάτια την Red Bull στην Imola, σε μια πίστα που στη θεωρία δεν τη βολεύει;

Δείτε το GP Βελγίου της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles