spot_img

Μην χάσετε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση της σεζόν

Η τελευταία εκπομπή “Slipstream” για το 2020 έρχεται την Τρίτη, με ξεχωριστούς καλεσμένους και ένα μοναδικό F1 Quiz.

Η σεζόν της F1 για το 2020 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς το σπορ κατάφερε να πραγματοποιήσει 17 αγώνες. Η προσπάθεια της FiA, μαζί με την F1 και την Liberty Media εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, απέδωσε καρπούς και μας χάρισε εντυπωσιακούς αγώνες.

Το Automotonews.gr ήταν μαζί σας με την εκπομπή “Slipstream” πριν την έναρξη της σεζόν και ολοκληρώσαμε συνολικά 31 εκπομπές. Η τελευταία όμως του 2020 θα είναι άκρως ξεχωριστή.

Διαβάστε επίσης: Ο Wolff και οι αλλαγές στο ιδιοκτησιακό της Mercedes

Αυτή την Τρίτη στις 20:00μμ συντονιστείτε στο κανάλι μας στο Youtube για την Ανασκόπηση του 2020. Μαζί μας θα έχουμε ξεχωριστούς καλεσμένους, σε ένα All Star line-up που θα μείνει στην ιστορία.

Καλεσμένοι του Στάθη Κοκκορόγιαννη θα είναι οι Πάνος Σεϊτανίδης, Τάκης Πουρναράκης και Κώστας Ψάρρας. Μαζί θα αναλύσουμε όσα είδαμε στο 2020, με τις καλύτερες και πιο συναρπαστικές στιγμές του Πρωταθλήματος.

Το κερασάκι στην τούρτα της εκπομπής θα είναι το F1 Quiz. Τρεις κατηγορίες όπου όλοι μας καλούμαστε να απαντήσουμε και παράλληλα να διασκεδάσουμε.

Μην χάσεις το highlight της χρονιάς την Τρίτη στις 20:00μμ. Μπορείς να βρεις όλες μας τις εκπομπές εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο παρακάτω λινκ θα μπορέσετε να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή “Slipstream”. Πατήστε εγγραφή στο κανάλι και το καμπανάκι, ώστε να σας έρθει ειδοποίηση όταν ξεκινήσουμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles