spot_img

MotoGP, Γαλλία FP2: O Bastianini έσπασε τα χρονόμετρα

Αλλαγή στην κορυφή των χρόνων είχε η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών του GP Γαλλίας, με τον Enea Bastianini να είναι ο ταχύτερος σε ένα FP2 που είχε αρκετούς αναβάτες να έχουν πτώσεις.

Η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Le Mans χαρακτηρίστηκε από αρκετές πτώσεις, ειδικότερα αναβατών της Ducati. Παρ’ όλα αυτά, η ιταλική ομάδα είχε τον ταχύτερο χρόνο, με τον Enea Bastianini στην πρώτη θέση να σημειώνει το 1:31.148, μπροστά από τον Aleix Espargaro με Aprilla (2η θέση) κατά 0,202s και τον Alex Rins με Suzuki (3η θέση), που είχε διαφορά 0,297s από την κορυφή. Ακολούθησαν άλλοι δύο αναβάτες με Ducati, με τους Johann Zarco και Francesco Bagnaia να βρίσκονται στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Ο Fabio Quartararo με Yamaha ήταν στην 6η θέση, με τον Brad Binder με ΚΤΜ να έπεται στην 7η θέση, ενώ στην 8η ολοκλήρωσε το FP2 ο Joan Mir με Suzuki. Η Ducati ήταν αυτή που έκλεισε την πρώτη δεκάδα με τον Jorge Martin μπροστά από τον Jack Miller στις θέσεις 9 και 10. Ο Franco Morbidelli με Yamaha ήταν στην 11η θέση και ακολούθησε στη 12η ο Maverick Vinales με Aprilla. Πολύ χαμηλά βρέθηκαν οι αναβάτες της εργοστασιακής Honda, με τον Pol Espargaro μπροστά από τον Marc Marquez στις θέσεις 13 και 14.

Στη 15η θέση ήταν ο Fabio Di Giannantonio και στις θέσεις 16 και 17 οι Marco Bezzecchi και Luca Marini, όλοι τους με δορυφορική Ducati. Με τη σειρά κατετάγησαν στο FP2 από τις θέσεις 18 μέχρι 24 οι Alex Marquez (Honda), Andrea Dovizioso (Yamaha), Miguel Oliveira και Remy Gardner (KTM), ο Takaaki Nakagami (Honda), ο Raul Fernandez (KTM), καθώς και ο Darryn Binder (Yamaha).

Η αγωνιστική δράση στο GP Γαλλίας στην κατηγορία του MotoGP συνεχίζεται το Σάββατο το πρωί, με το FP3 να διεξάγεται στις 10:55 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP2 GP Γαλλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles