spot_img

Ο Mir θέλει Πρωτάθλημα με τον Marquez στο grid

Ο Joan Mir επιθυμεί να διεκδικήσει και πάλι το Πρωτάθλημα του MotoGP, έχοντας ως αντίπαλο τον Marc Marquez.

Ο Ισπανός έκανε μια εκπληκτική χρονιά το 2020, κατακτώντας το Πρωτάθλημα του MotoGP με την Suzuki. Μάλιστα, το κατάφερε με μόλις μία νίκη σε ένα άκρως ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Όμως, όλη η σεζόν έγινε δίχως την παρουσία του Marquez.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο 8-φορές Πρωταθλητής τραυματίστηκε στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν. Ο τραυματισμός του ήταν πολύ μεγάλος, χάνοντας όλο το 2020 και την ευκαιρία για τον 9ο Τίτλο. Μάλιστα, η συμμετοχή του στους πρώτους αγώνες του 2021 είναι άγνωστη, με το HRC να εξετάζει τις επιλογές του.

Ο Marquez αποτελούσε πάντα μια φυσιογνωμία που κάθε οδηγός θέλει να νικήσει. Ο Mir ως Πρωταθλητής τον θέλει έτοιμο, ώστε να τον κερδίσει εντός πίστας.

Το Πρωτάθλημα αξίζει περισσότερο όταν είναι ο Marquez μέσα. Γνωρίζω πως δεν κέρδισα επειδή τραυματίστηκε. Άλλωστε δεν τον απήγαγαν, αλλά τραυματίστηκε μέσα στην πίστα δίνοντάς τα όλα για να μας κερδίσει. Δεν τα κατάφερε. Θέλω να πάρω τον επόμενο Τίτλο με τον Marc μέσα. Θα είχε μεγαλύτερη αξία έτσι. Το θέλω με όλη μου την καρδιά αυτό. Θέλω να είναι εκεί γιατί ξέρω τι περνάει τώρα. Τον είδα μια μέρα που είχε πάει να δει τον αδερφό του. Δεν ήταν καλά, ήταν αποκαρδιωμένος. Τον καταλαβαίνω. Είναι φυσιολογικό. Έχεις συνηθίσει με έναν τρόπο ζωής και ξαφνικά δεν αγωνίζεσαι για ένα χρόνο και δεν ξέρεις τι θα κάνεις στη συνέχεια.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Τέλος, ο Ισπανός μίλησε για την επιστροφή του Marquez και το γεγονός πως θα τα δώσει όλα για να καταφέρει να πετύχει.

Δεν ξέρω αν θα είναι 100% έτοιμος από την αρχή, αλλά διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί μιλάμε για τον Marc. Για άλλον θα είχα αμφιβολίες αν θα μπορούσε να επιστρέψει και να κερδίσει τον πρώτο Αγώνα. Όχι για τον Marc όμως.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles