spot_img

MotoGP Ισπανίας: Ο Mir στην κορυφή στο FP1

Η Suzuki ήταν στην κορυφή στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο GP Ισπανίας, με τους αναβάτες της να είναι μπροστά από το υπόλοιπο grid.

Σε αντίθεση με το GP Πορτογαλίας, το τριήμερο στην πίστα της Jerez για το MotoGP ξεκίνησε με ηλιόλουστο καιρό. Η Suzuki βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων στο FP1, με τον Joan Mir να βρίσκεται μπροστά από τον Alex Rins κατά 0,025s με χρόνο 1:38.194. Ο Alex Marquez με Honda ήταν στην 3η θέση, με διαφορά 0,174s από την κορυφή, με τον Aleix Espargaro με Aprilla να ακολουθεί στην 4η θέση στα 0,232s από τον ταχύτερο χρόνο. Ο Fabio Quartararo με Yamaha βρέθηκε στην 5η θέση, όντας πιο αργός κατά 0,245s από τον ταχύτερο χρόνο, με τον Πρωταθλητή του 2021 να έχει μία πτώση στην τελευταία στροφή της πίστας στα πρώτα 15 λεπτά της διαδικασίας.

Ο Takaaki Nakagami με Honda ήταν στην 6η θέση, με τον Brad Binder με ΚΤΜ να έπεται στην 7η θέση. Ακολουθούσαν στις θέσεις 8 και 9 οι Ισπανοί Pol Espargaro με Honda και Maverick Vinales με Aprilla, ενώ την πρώτη δεκάδα έκλεισε ο Jack Miller με Ducati. Ο Marc Marquez με Honda ήταν μόλις στην 11η θέση και είχε πίσω του στις θέσεις 12 και 13 τους Ιταλούς Enea Bastianini και Francesco Bagnaia με δορυφορική και εργοστασιακή Ducati αντίστοιχα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ίμολα.

Ο Jorge Martin με Ducati βρέθηκε στη 14η θέση, ο Franco Morbidelli με Yamaha ήταν στη 15η θέση και ο Miguel Oliveira με ΚΤΜ τερμάτισε το FP1 στη 16η θέση. Ο Johann Zarco με Ducati ήταν στη 17η θέση, με τους Ιταλούς Marco Bezzecchi (Ducati) και Andrea Dovizioso (Yamaha) να πλασάρονται στις θέσεις 18 και 19 αντίστοιχα.

Στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης βρέθηκαν, κατά σειρά, οι Stefan Bradl (Honda), Remy Gardner (KTM), Luca Marini (Ducati), Lorenzo Savadori (Aprilla), Fabio Di Giannantonio (Ducati) και Darryn Binder (Yamaha). Η αγωνιστική δράση στην πίστα της Jerez για το MotoGP συνεχίζεται με το FP2 στις 15:10 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP1 GP Ισπανίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles