spot_img

MotoGP Ιταλία FP3: Ταχύτατος ο Bagnaia με Ducati

Ο Francesco Bagnaia κινήθηκε ταχύτερα από όλους τους αναβάτες στο FP3 του GP Ιταλίας για το MotoGP, παρά την πτώση που είχε στην έναρξη της περιόδου, στην οποία κυριάρχησε η Ducati.

Η αγωνιστική δράση στην πίστα του Mugello για το MotoGP συνεχίστηκε το Σάββατο με την τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, η οποία κρίνει και την πρόκριση των 10 ταχύτερων αναβατών στο Q2. Η Ducati εξακολουθούσε να είναι η ταχύτερη μοτοσυκλέτα, ωστόσο δεν έλειψαν οι πτώσεις από την πλευρά της, με χειρότερη αυτή του Francesco Bagnaia στα πρώτα 15 λεπτά της διαδικασίας.

Ο ταχύτερος αναβάτης στο FP3 ήταν ο Ιταλός που σημείωσε χρόνο 1:45.393, με τον Aleix Espargaro με Aprilla να είναι στη 2η θέση στα 0,276s πίσω του. Η Ducati κατέλαβε τις επόμενες πέντε θέσεις, έχοντας τους Luca Marini, Johann Zarco, Marco Bezzecchi, Enea Bastianini και Jorge Martin από την 3η μέχρι την 7η θέση. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Pol Espargaro και Takaaki Nakagami με Honda, καθώς και ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo με Yamaha.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Στην 11η θέση βρέθηκε ο Maverick Vinales με Aprilla, με τον Alex Rins με Suzuki να έπεται στη 12η θέση. Οι Fabio di Giannantonio με Ducati και Miguel Oliveira με ΚΤΜ ολοκλήρωσαν το FP3 στις θέσεις 13 και 14 αντίστοιχα, με τον Jack Miller με Ducati να περιορίζεται στην 15η θέση.

Ο Joan Mir με Suzuki ήταν στη 16η θέση, ακολουθούμενος από τους Alex Marquez με Honda στη 17η και Franco Morbidelli με Yamaha στη 18η θέση. Την κατάταξη του FP3 συμπλήρωσαν, στις θέσεις 19 μέχρι και 26, οι Brad Binder με ΚΤΜ, Michele Pirro με Ducati, Marc Marquez με Honda, Raul Fernandez και Remy Gardner με ΚΤΜ, οι Darryn Binder και Andrea Dovizioso με Yamaha, καθώς και ο Lorenzo Savadori με Aprilla.

Αποτελέσματα FP3 GP Ιταλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles