spot_img

MotoGP Μ. Βρετανία FP3: Στην κορυφή ο Espargaro με Aprilia

Ο Aleix Espargaro με Aprilia ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της τρίτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών στο GP Μ. Βρετανίας, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Johann Zarco.

Η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Silverstone για την κατηγορία του MotoGP είχε διαφορετική μοτοσυκλέτα στην κορυφή, με την Aprilia στα χέρια του Aleix Espargaro να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο στο 1:58.254, οριακά μπροστά από τους Jorge Martin (+0,028s) και Jack Miller (+0,078s) με Ducati, που ήταν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Ο Johann Zarco, επίσης με Ducati, έμεινε στην 4η θέση, όμως είχε μία πτώση στο τέλος του FP3, ενώ πήγαινε για νέο ρεκόρ πίστας. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Maverick Vinales με Aprilia.

Ο Fabio Quartararo με Yamaha ήταν στην 6η θέση, μπροστά από το Francesco Bagnaia με Ducati που ακολουθούσε στην 7η. Οι δύο Suzuki των Joan Mir και Alex Rins κατέλαβαν τις θέσεις 8 και 10 αντίστοιχα, έχοντας ανάμεσά τους το Luca Marini με Ducati. Αυτοί είναι και οι αναβάτες που περνούν απευθείας στο Q2 των κατατακτηρίων.

Στη δεύτερη δεκάδα αρχικά βρίσκονταν οι Ιταλοί Marco Bezzecchi (11η θέση) και Enea Bastianini (12η θέση) με Ducati, ακολουθούμενοι από το Franco Morbidelli με Yamaha. Σε ρηχά νερά ήταν η ΚΤΜ και η Honda, με τον ταχύτερο αναβάτη της πρώτης να είναι ο Miguel Oliveira στη 14η θέση, ενώ πίσω του στη 15η βρισκόταν ο Alex Marquez (Honda), μπροστά από τον Pol Espargaro, επίσης με Honda.

Ο Andrea Dovizioso με Yamaha ολοκλήρωσε το FP3 στη 17η θέση, έχοντας πίσω του το Fabio Di Giannantonio με Ducati στη 18η. Την κατάταξη συμπλήρωσαν, στις θέσεις 19 μέχρι και 24, οι Brad Binder (KTM), Takaaki Nakagami (Honda), Remy Gardner (KTM), Stefan Bradl (Honda), Raul Fernandez (KTM) και Darryn Binder (Yamaha).

Οι κατατακτήριες του GP Μ. Βρετανίας για το MotoGP έχουν ώρα εκκίνησης τις 16:10 Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP3 GP Μ. Βρετανίας

Image

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles