spot_img

MotoGP, Πορτογαλία FP2: Ο Miller από το πουθενά στην κορυφή

Ο Jack Miller ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP2 του GP Πορτογαλίας και έκανε την έκπληξη από το πουθενά για την KTM. 

H δράση συνεχίστηκε με εντυπωσιακό και περιπετειώδη τρόπο στην πίστα του Πορτιμάο για το Grand Prix Πορτογαλίας με το FP2. Σε μία διαδικασία που διεκόπη δύο φορές, είδαμε ανατροπές και «μεγάλα» ονόματα να είναι αντιμέτωπα με μεγάλους μπελάδες.

Ταχύτερος μετά την πρώτη ημέρα στο Πορτιμάο ήταν ο Jack Miller. Ο Αυστραλός αναβάτης της KTM, στο τέλος της διαδικασίας, σημείωσε το 1:37,709 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι του με την αυστριακή ομάδα. Στη 2η θέση ήταν ο Maverick Vinales της Aprilia Racing, με τον Ισπανό να υπολείπεται το Μίλερ μόλις για 37 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Στην 3η θέση της ημέρας βρέθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Πέκο Μπανάια.

Τα τελευταία λεπτά ήταν συναρπαστικά, με όλους τους αναβάτες να ψάχνουν ένα καλό χρόνο ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το Q2 των κατατακτήριων δοκιμών. Στην 4η θέση ήταν ο Luca Marini, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Χόρχε Μαρτίν.

Στην 6η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων ήταν ο Fabio Quartararo, λίγα χιλιοστά μπροστά από τον συμπατριώτη του, Joan Zarco. O Marco Bezzechi ήταν ο 8ος ταχύτερος, ενώ την πρώτη 10άδα «έκλεισαν» οι Aleix Espargaro και Ennea Bastianini.

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως ο ταχύτερος του FP1, Alex Marquez, ήταν μόλις στην 11η θέση. Οι δύο αναβάτες της Honda, Marc Marquez και Joan Mir, θα δοκιμάσουν την τύχη τους από το Q1 στις κατατακτήριες δοκιμές. H διαδικασία αμαυρώθηκε λόγω της σφοδρής πτώσης που είχε ο Pol Espargaro. O Ισπανός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο στις 12:10 με το FP3, ενώ οι κατατακτήριες δοκιμές που θα κρίνουν το grid των δύο αγώνων είναι προγραμματισμένες για τις 12:50 ώρα Ελλάδος.

Συνδυασμένα αποτελέσματα ελεύθερων δοκιμών

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles