spot_img

MotoGP, Σίλβερστον Σπριντ: O Alex Marquez έλαμψε στο Σίλβερστον

Ο Alex Marquez ήταν εντυπωσιακός στον Αγώνα Σπριντ του MotoGP στο Σίλβερστον και πήρε την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από τις πρωινές ώρες, ο Αγώνας Σπριντ διάρκειας 10 γύρων του MotoGP στο Σίλβερστον διεξήχθη κανονικά. Ο Άλεξ Μάρκεθ της Gresini Racing έλαμψε και κατάφερε να επικρατήσει έναντι του ανταγωνισμού για να κατακτήσει τη νίκη. Ο Ισπανός ήταν εντυπωσιακός και άφησε στη 2η θέση τον poleman, Μάρκο Μπεζέκι της Mooney VR46. Οι δυο τους έδωσαν μια ωραία μάχη, όμως ο Ιταλός χαμογελά εις διπλούν καθώς μείωσε τη διαφορά στη βαθμολογία από την κορυφή στους 27 βαθμούς.

Τρίτος τερμάτισε ο Μάβερικ Βινιάλες, φέρνοντας χαμόγελα στο στρατόπεδο της Aprilia, έπειτα από τις κακές κατατακτήριες δοκιμές. Ο Ζοάν Ζαρκό είχε ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό του αγώνα και παραλίγο να «κλέψει» το βάθρο από τον Ισπανό.

Απογοητευτική εμφάνιση από τον Πέκο Μπανάια, ο οποίος τερμάτισε στη 14η θέση. Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως οι εργοστασιακές μοτοσικλέτες της Ducati ήταν οι χειρότερες στην πίστα ανάμεσα στις υπόλοιπες της ιταλικής φίρμας.

Το Grand Prix Μ. Βρετανίας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 6/8, στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles