spot_img

Νέα «επίθεση» αναβαθμίσεων από τη Mercedes

Η Mercedes-AMG θέλει να συνεχίσει να κερδίζει αγώνες στο 2024 και για το λόγο αυτό ετοιμάζει μια σειρά από αναβαθμίσεις πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Ποιος να το περίμενε μετά την πρεμιέρα στο Grand Prix Μπαχρέιν πως θα φτάσουμε στο μέσον της φετινής σεζόν της Formula 1 και η Mercedes-AMG θα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες. Ο Lewis Hamilton ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο Grand Prix Μ. Βρετανίας κατακτώντας την 104η νίκη στην καριέρα του.

Στο Σίλβερστον η W15 E-Performance στα χέρια του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ήταν ένα από τα γρηγορότερα μονοθέσια στην πίστα και για πρώτη φορά κέρδισε τις Red Bull RB20 και McLaren MCL38 στα ίσα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς στη γερμανική ομάδα και των αναβαθμίσεων στους τελευταίους αγώνες.

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1, Toto Wolff, αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν σταματάει εδώ και θα συνεχίσει να εξελίσσει το μονοθέσιό της.

«Βρίσκουμε συνεχώς απόδοση, βάζουμε νέα εξαρτήματα στο μονοθέσιο και αυτό μεταφράζεται σε χρόνο στην πίστα. Αυτό δεν συνέβαινε τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε ακόμα πολλά να δείξουμε από πλευράς απόδοσης. Θα έχουμε νέες αναβαθμίσεις σε Ουγγαρία και Βέλγιο. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να δημιουργήσουμε αυταπάτες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον μίλησε για τους τελευταίους αγώνες και τη μικρή διαφορά από την κορυφή. Ο Wolff μάλιστα ήταν έκπληκτος που το αποτέλεσμα στο Σίλβερστον ήρθε δίχως ατυχία ή συμβάν αντίπαλης ομάδας.

«Στην Αυστρία δεν ήμασταν μακριά από την κορυφή. Αν δούμε τη διαφορά πριν έχουν την επαφή οι Verstappen και Norris, χάναμε δύο δέκατα του δευτερολέπτου στο γύρο. Αυτή ήταν η μικρότερη διαφορά που είχαμε από την κορυφή μετά από πολύ καιρό. Ήταν επίσης σε μία πίστα που δεν μας έχει ευνοήσει στο παρελθόν. Αυτό μας έδωσε μερικά σημάδια πως τα πράγματα θα γίνουν από εδώ και πέρα καλύτερα. Ειλικρινά δεν πιστεύαμε πως θα κερδίζαμε στο Σίλβερστον γιατί δεν είχαμε τίποτα καινούργιο στο μονοθέσιο. Περιμένουμε νέα εξαρτήματα στη Βουδαπέστη και στο Σπα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles